Slična tematika

Ako tražite slične serije kao Emily in Paris, obavezno pogledajte ove tri

Autor: Žene.ba
Ako tražite slične serije kao Emily in Paris, obavezno pogledajte ove tri
Foto: X

Četvrta sezona omiljene Netflixove serije Emily in Paris napokon je stigla, a ako ste je već pogledali i sada tražite nešto novo za opuštanje, imamo nekoliko sjajnih prijedloga za vas. Ako uživate u laganim serijama koje su savršene za binge-watching, evo nekoliko odličnih naslova koji će vam sigurno držati pažnju i pružiti vam sličan osjećaj kao Emily in Paris.

1. The sex lives of college girls

Ako ste se zaljubili u Emily in Paris zbog njenog nevjerovatnog umijeća spajanja zabave i drame, The sex lives of college girls je savršena serija za vas. Ova HBO serija prati četiri brucošice koje su cimerice na Essex fakultetu u Vermontu. Upoznajte njihovu avanturističku, emotivnu i zabavnu svakodnevicu dok prolaze kroz sve čari i izazove ranih 20-ih. S laganom radnjom i dinamičnim likovima, ova serija će vas zabaviti i zabaviti, a čak i nakon što završite sezonu, bit ćete uzbuđeni za novu.

2. The marvelous Mrs. Maisel

Ako vas je Emily in Paris očarala svojim modnim izričajem, onda je The Marvelous Mrs. Maisel serija koju morate pogledati. Smještena u 1950-ima, ova komedija prati Midge Maisel, kućanicu koja otkriva svoju strast prema stand-up komediji nakon što je ostavi suprug. S odličnim kostimima, oštrom humorom i nevjerovatnim performansama, The Marvelous Mrs. Maisel nudi sličan osjećaj samostalne žene koja gradi svoju karijeru i pronalazi svoje mjesto u svijetu.

3. The hookup plan

Ako ste ljubitelj Pariza kao i Emily in Paris, onda ne možete propustiti The Hookup Plan. Ova francuska serija prati Elsu, mladu ženu koja se ne može pomiriti s prekidom s bivšim dečkom. Njene prijateljice, zabrinute zbog njezine patnje, unajmljuju eskort muškarca da joj pomogne da preboli bivšeg i ponovo se otvori ljubavi. The Hookup Plan nudi šarmantnu i humorističnu priču s pariskim šarmom koji će vas zasigurno osvojiti.