Uskoro stiže na Netflix

Ako volite krimi serije, morate pregledati A Good Girl's Guide to Murder

Autor: Žene.ba
Ako volite krimi serije, morate pregledati A Good Girl's Guide to Murder
Foto: Netflix

Ako ste fanovi napetih kriminalističkih serija poput Bodkina i Erica, obradovat će vas vijest o dolasku nove serije A Good Girl’s Guide to Murder na Netflix. Evo što zasad znamo o ovom intrigantnom naslovu koji obećava zadovoljiti vašu želju za misterioznim zapletima.

A Good Girl’s Guide to Murder je nadolazeća kriminalistička serija koja će se nakon premijere na BBC-ju ove godine pojaviti na Netflixu. Radnja serije započinje pet godina nakon šokantnog zločina u gradiću Fairview. Popularna maturantica Andie Bell brutalno je ubijena, a njen dečko Sal Singh, koji je optužen za zločin, počinio je samoubistvo i ostavio poruku priznajući krivicu. Međutim, srednjoškolka Pip Fitz-Amobi nije uvjerena u Salovu krivicu kao ostatak grada. Za školski projekt, ona odluči pokrenuti vlastitu istragu kako bi otkrila istinu o događajima koji su potresli njihovu zajednicu.

Rađena prema bestselleru

Serija A Good Girl’s Guide to Murder temelji se na istoimenoj bestseller knjizi autorice Holly Jackson i ima šest epizoda. To je prvi dio trilogije koja uključuje knjige Good Girl, Bad Blood te As Good As Dead. Autorica je također napisala novelu Pip, Kill, Joy koja je prequel prvoj knjizi.

Ova priča donosi kombinaciju humora i uzbudljivih zapleta koji će vas držati na rubu kauča. Također, ljubitelji romantike će uživati u dinamici između heroine Pip i Ravija, Salovog brata.