'we live in times'

Andrew Garfield i Florence Pugh u romantičnoj drami koja će slomiti srca

Autor: Žene.ba
Andrew Garfield i Florence Pugh u romantičnoj drami koja će slomiti srca
Foto: Screenshot

Nikada nismo zamišljali da ćemo biti toliko uzbuđeni zbog romantične drame s Andrewom Garfieldom i Florence Pugh. Međutim, nakon što smo vidjeli najavu za njihov nadolazeći film, jasno je da ne želimo nikoga drugog u tim ulogama. Film "We Live in Time" već je dobio komentare da će nas potpuno emocionalno slomiti.

O čemu se radi?

Radnja filma prati Almut (Florence Pugh) i Tobiasa (Andrew Garfield), par koji se upoznaje u neočekivanom trenutku, mijenjajući njihove živote zauvijek. Kroz prikaz njihovih zajedničkih godina – od zaljubljenosti i formiranja porodice do izgradnje doma – priča otkriva teške istine koje podrhtavaju temelje njihove veze. Kako se suočavaju s izazovima ograničenim vremenom, par uči kako cijeniti svaki trenutak svoje nekonvencionalne ljubavne priče.

Trailer za film daje naslutiti da ćemo svjedočiti deset godina njihove emotivne veze, a sudeći prema svemu, film će biti prava srcedrapajuća priča.

Savršen par za ovaj film

Baš kao što su Emily Blunt i Ryan Gosling oduševili prisustvom na ovogodišnjim Oscarima, nagovještavajući njihov film "Kaskader", tako su Florence Pugh i Andrew Garfield najavili "We Live in Time" zajedno. Florence Pugh, koja se istaknula u horor hitu "Midsommar" i osvojila nominaciju za Oscara za ulogu u "Malim ženama" redateljice Grete Gerwig, nastavlja briljirati. Andrew Garfield, koji je postao poznat kao Spider-Man, također je impresionirao svojim dramatičnim ulogama i ima dvije nominacije za Oscara za filmove "Hacksaw Ridge" i "Tick, Tick... Boom".

Društvene mreže već su poludjele za uparivanjem ova dva glumca, vjerujući da će njihova hemija donijeti posebnu sentimentalnost i uvjerljivost ovom romantičnom djelu. Film "We Live in Time" dolazi nam iz produkcije A24, poznate po nevjerovatnim filmovima koji često ostavljaju snažan dojam. Ako ste ljubitelji njihovih radova, nećete htjeti propustiti ovaj film.

Film stiže u kina 11. oktobra. Do tada, pripremite maramice i uživajte u najavi.

@a24

Every minute counts. Watch the trailer for WE LIVE IN TIME, a decade-spanning romance from the director of ‘Brooklyn’ starring Academy Award nominees Andrew Garfield and Florence Pugh. In theaters this fall.

♬ original sound - A24