U glavnoj ulozi

Demi Moore: Nova frizura za novu seriju

Autor: Žene.ba
Demi Moore: Nova frizura za novu seriju
Foto: Instagram

Demi Moore, poznata po svojoj dugoj i raskošnoj kosi koja je postala njen zaštitni znak, odlučila je da nas iznenadi novom frizurom. Dok su slavne ličnosti poput Kim Kardashian, Emme Stone i Kaie Gerber nedavno pokazale da je tamnosmeđa boja kose u trendu, Demi Moore je već odavno vjerna toj boji. Ovaj put, promjene kod Demi ne tiču se boje, već dužine kose. Nova kraća frizura najavljuje njen angažman u seriji "Landman".

Nova uloga, nova frizura

Demi je svoju novu frizuru otkrila na Instagramu, gde je podijelila ekskluzivne fotografije sa natpisom: "Meet Cami Miller." Cami Miller je ime lika kojeg će tumačiti u seriji "Landman," baziranoj na podkastu "Boomtown" autora Christiana Wallacea. Snimanje serije završeno je prije manje od mjesec dana, a premijera je zakazana za 17. novembar. Prve dvije epizode biće dostupne odmah, dok će preostalih osam izlaziti jednom sedmično, sve do 12. januara 2025. godine. Serija će biti dostupna na streaming servisu Paramount+.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Demi Moore (@demimoore)

O seriji "Landman"

Radnja serije "Landman" smeštena je u svijet naftnih platformi u Teksasu. Priča se fokusira na milijardere čije aktivnosti značajno utiču na klimu i ekonomiju. Uz Demi Moore, u seriji će glumiti i Billy Bob Thornton, Ali Larter, Michael Peña, Andy Garcia, Mark Collie, Jon Hamm i mnogi drugi. Iako je još uvijek malo informacija o samoj seriji, očekivanja su velika, posebno zbog impresivne glumačke postave.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Demi Moore (@demimoore)