Imamo odgovore

Emily in Paris : Šta nas očekuje u omiljenoj seriji?

Autor: Žene.ba
Emily in Paris : Šta nas očekuje u omiljenoj seriji?
Foto: Instagram

Za sve obožavatelje serije "Emily in Paris", Netflix donosi odlične vijesti - nova sezona stiže već ovog ljeta! Službeno je potvrđeno da će četvrta sezona biti podijeljena u dva dijela, s premijerom prvih četiri epizoda zakazanom za 15. august, dok će ostatak sezone stići 12. septembra.

Emily Cooper, čiji lik briljantno tumači Lilly Collins, nastavlja svoje avanture, ali ovoga puta izvan Pariza. Darren Star, tvorac serije, najavio je da će Emily putovati na različite destinacije - od francuskih Alpa do Rima. Gledaoci će kroz njezine oči doživjeti nevjerovatne nove lokacije, što će dodati novu dimenziju seriji. Očekujte i nove likove koji će donijeti više drame, romantike i intrigantnih obrata.

Zima u Parizu

Novost u četvrtoj sezoni je i prikaz zime u Parizu, što će gledaocima pružiti drugačiji pogled na ovaj svjetski poznati grad. Ideja je istaći kako zima može biti jednako čarobna i inspirativna kao i ljetne scene koje smo navikli vidjeti u prethodnim sezonama.

Ključne teme i pitanja

U najavi se ističe kako će Emily morati donijeti važnu životnu odluku - je li ono što je oduvijek željela upravo ono što joj je potrebno? Gledaoci će pratiti i njezine ljubavne dileme, dok će se i ostali likovi suočiti sa svojom prošlosti i budućnosti. Pitanja poput hoće li Alfie zaliječiti slomljeno srce, hoće li Gabriel ostvariti svoj kulinarski san te kakva je sudbina Sylvijine ljubavi, bit će odgovorena tokom nove sezone.

Nova lica

Osim poznatih likova, nova sezona donosi i nova lica. Britanski glumac Rupert Everett glumit će talijanskog poduzetnika Giorgia Barbiera, dok će talijanski glumac Eugenio Franceschini tumačiti ulogu Marcela, mladog Rimljanina čija će prisutnost dodatno obogatiti radnju.