Evo šta nas očekuje

Emily se preselila u Rim! Prva najava za drugi dio četvrte sezone Emily in Paris je tu

Autor: Žene.ba
Emily se preselila u Rim! Prva najava za drugi dio četvrte sezone Emily in Paris je tu
Foto: Instagram

Obožavatelji serije Emily in Paris nestrpljivo su čekali 15. kolovoz za dolazak prvih pet epizoda četvrte sezone na Netflixu, dok će preostale epizode stići 12. rujna. Iako je Emilyina ljubav prema Parizu neupitna, nova sezona donosi neočekivane obrate i promjene, a glavna glumica Lilly Collins u najavnoj videu za Netflix otkriva što nas očekuje.

Tvorac serije Darren Star najavljuje da će Emily u ovoj sezoni imati pretrpan raspored putovanja, od francuskih Alpa do Rima. Gledaoci će imati priliku doživjeti nevjerovatne lokacije kroz njezine oči, uz nove likove i puno drame i romantike. Sezona donosi i zimu u Pariz, prikazujući kako hladnoća može biti jednako lijepa kao i ljeto.

Pitanja na koja ćemo dobiti odgovore

Novi izazovi čekaju Emily, koja će morati odlučiti je li ono što je oduvijek željela zaista ono što joj je potrebno. Ljubavne dileme se nastavljaju, s osjećajima prema dvojici muškaraca i pitanjima o prošlosti drugih likova. Hoće li Alfie zaliječiti slomljeno srce? Hoće li Gabriel dobiti Michelinovu zvjezdicu? Može li Mindy ostvariti plasman na Euroviziju? Hoće li Sylvijina ljubav trajati?

Nova lica u seriji

Sezona donosi i nova lica, uključujući britanskog glumca Ruperta Everetta u ulozi talijanskog poduzetnika Giorgija Barbiera te talijanskog glumca Eugenia Franceschinija kao mladog Rimljana Marcella.

Reakcije obožavatelja

Unatoč očekivanjima, četvrta sezona je izazvala razočaranje među obožavateljima, koji je nazivaju najgorom sezonom dosad. Kritike se odnose na dosadnost i bezličnost sezone, uz zahtjeve za otkazivanjem serije. Međutim, sezona još nije završila, a ostatak epizoda donijet će možda preokret. Uskoro stiže i najava za drugi dio sezone koja najavljuje – Emily in Rome.

Pogledajte najavu za drugi dio u nastavku i pripremite se za nova uzbuđenja!