Morat ćemo još sačekati

Euphoria se vraća: Sidney Sweeney potvrdila snimanje treće sezone

Autor: Žene.ba
Euphoria se vraća: Sidney Sweeney potvrdila snimanje treće sezone
Foto: X

Čini se da su obožavatelji serije Euphoria dobili pomalo razočaravajuće vijesti o nastavku treće sezone. Iako je službeno najavljena još u februaru 2022. godine, prošlo je već više od dvije godine otkad je zadnja sezona emitovana. Tokom tog perioda, bilo je dosta nagađanja i spekulacija o tome kada će se serija vratiti na male ekrane, a mnogi su se nadali da će to biti ove godine.

Međutim, nedavno objava jedne od glumica, Sydney Sweeney, da tek počinje snimanje treće sezone, sugerše da će obožavatelji morati malo duže pričekati. Ovo otkriće stavlja u pitanje da li će treća sezona biti dostupna ove godine ili će se emitirati u nekom kasnijem razdoblju.

Glumica trenutno promoviše horor film "Immaculate", u kojem igra glavnu ulogu. Tokom jednog intervjua, novinar je pitao hoće li se odmoriti nakon završetka press turneje za film.

Sweeney je odgovorila: "Idem snimati Euphoriu". Ovo je prvi put da je neko službeno potvrdio povratak serije, ali Sweeney nije željela otkriti više detalja.

Beyoncé u Euphoriji

MTV je još prošle godine potvrdio vrlo posebno gostovanje u trećoj sezoni serije Euphoria - ni manje ni više nego pjevačka diva Beyoncé! Iako detalji nisu objavljeni, poznato je da će imati malu ulogu koja će imati veliki uticaj na lik Rue.

Međutim, među likovima koje možda nećemo vidjeti u trećoj sezoni je Kat Hernandez, budući da je glumica Barbie Ferreira dala naslutiti na društvenim mrežama da ne namjerava reprizirati tu ulogu, navodno zbog neslaganja s kreatorom serije Samom Levinsonom. Levinson se već neko vrijeme suočava s optužbama za stvaranje toksičnog radnog okruženja.

Nažalost, znamo i da nećemo vidjeti Feza, lika kojeg je glumio Angus Cloud, zbog njegove tragične smrti prošle godine.