Omiljena Hulu serija

Evo šta nas očekuje u novoj sezoni Only Murders in the Building

Autor: Žene.ba
Evo šta nas očekuje u novoj sezoni Only Murders in the Building
Foto: Instagram

Omiljena Hulu humoristična serija, „Only Murders in the Building“, sa Steveom Martinom, Martinom Shortom i Selenom Gomez u glavnim ulogama, napokon je vratila svoju publiku s četvrtom sezonom. Nakon dugog iščekivanja, prva epizoda je konačno stigla, a novi epizode će se prikazivati svake nedelje.

Ova sezona donosi značajnu promjenu lokacije – naši omiljeni protagonisti, Charles, Oliver i Mabel, napuštaju Njujork i sele se u Los Anđeles. Razlog njihovog putovanja je što legendarni filmski studio želi da pretvori njihov podcast u film. Međutim, Holivud nije onakav kakvim su ga zamislili, jer će se u ovoj sezoni otkriti šokantni trag vezan za Charlesovu kaskaderku i prijateljicu, Sazz Pataki (Jane Lynch). Podsjetimo, Sazz Pataki je misteriozno umrla na kraju treće sezone, i njena smrt bi mogla biti ključna za razriješenje misterije u četvrtoj sezoni.

Ko se vraća?

Glavne zvezde serije – Steve Martin, Martin Short i Selena Gomez – ponovo su tu, kao i niz drugih sporednih likova. Meryl Streep će ponovo igrati Lorette, glumicu sa Broadwaya i Oliverov romantični interes, dok se Da’Vine Joy Randolph vraća kao detektivka Donna Williams. Iako je njen lik preminuo, Jane Lynch će se ponovo pojaviti u vidu flashbackova.

Novi A-list gosti

Četvrta sezona ne bi bila potpuna bez novih zvijezda koje se pridružuju ekipi. U novim epizodama gledat ćemo Melissu McCarthy, Evu Longoriju, Molly Shannon, Eugene Levyja, Kumaila Nanjianija i Zacha Galifianakisa, što obećava još uzbudljivije i zabavnije avanture.

Nema sumnje da će nova sezona „Only Murders in the Building“ nastaviti da oduševljava obožavaoce svojim duhovitim i napetim zapletima. Pripremite se za još intrigantnih misterija i vrhunskih izvedbi u četvrtoj sezoni!