Priča o samootkrivanju

Filmska scena bruji o najnovijem filmu Dakote Johnson

Autor: Žene.ba
Filmska scena bruji o najnovijem filmu Dakote Johnson
IMDb

Napokon je objavljen trailer za film “Am I OK?” Dakote Johnson. Film je premijerno prikazan na Sundance festivalu prije dvije godine, a sada će ga publika moći gledati na streaming platformama.

Nakon što je film “Madame Web” naišao na razočaravajuće kritike, Dakota Johnson se vraća na ekrane u filmu koji bi mogao popraviti dojam i donijeti joj nove pohvale. U filmu “Am I OK?”, Johnson tumači 30-godišnju Lucy, koja prolazi kroz izazovan put samootkrivanja.

Lucy se suočava s izazovima pronalaska ljubavi, ali otkrivanje da je privlače žene, a ne muškarci, uvodi je u potpuno novu fazu života. Nedavno objavljeni trailer prikazuje emocionalno putovanje Lucy dok pokušava uspostaviti pravu povezanost s drugim ženama, što je osvježavajuće i rijetko viđeno u mainstream filmovima.

Film također istražuje složenost prijateljstva. Lucy otkriva svoju tajnu najboljoj prijateljici Jane, koju tumači Sonoya Mizuno, neposredno prije njezinog odlaska u London. Ova neočekivana vijest stavlja njihov odnos u iskušenje i donosi element haosa u njihove živote.

Uz Dakotu Johnson i Sonoyu Mizuno, u filmu glume Jermaine Fowler, Kiersey Clemons, Molly Gordon, Sean Hayes i Tig Notaro. Režiju potpisuju Tig Notaro i Stephanie Allynne, čime ovaj film predstavlja njihov dugometražni režiserski debi.

Sve ukazuje na to da će “Am I OK?” biti film koji će nas nasmijati, ali i natjerati na razmišljanje o vlastitom iskustvu i identitetu.