Channing Tatum i Zoë Kravitz

Holivudski zavodnik glumi u filmu svoje zaručnice

Autor: Žene.ba
Holivudski zavodnik glumi u filmu svoje zaručnice
Foto: Instagram

Nakon dugog iščekivanja STUDIO Amazon MGM nedavno je objavio službeni trailer za psihološku triler-komediju "Blink Twice", režiserski prvijenac poznate glumice Zoë Kravitz, u kojem glavnu mušku ulogu tumači njezin zaručnik Channing Tatum.

Američki glumac, producent i bivši model ovog puta igra ulogu milijardera Slatera Kinga koji šarmira dvije mlade žene u cilju da mu se pridruže na njegovom privatnom luksuznom otoku na vikend odmoru. Dolaskom na otok sve se čini savršeno. Frida (Naomi Ackie) i Jessa (Alia Shawkat) oduševljene su gurmanskom hranom i tropskom destinacijom. Kako vrijeme odmiče, djevojke osjete čudnu atmosferu u kolektivu pa Jessa u šali postavlja pitanje: "Misliš da ljudsko žrtvovanje slijedi prije ili poslije večere?" U jednom trenutku šala postaje stvarnost jer Jessa ubrzo nestaje, a Frida je prisiljena udružiti se s gošćom Sarah (Adria Arjona) kako bi pronašla svoju prijateljicu i kako bi se obje žive izvukle s otoka. Radnja je očigledno zaintrigirala mnoge jer je trailer u nešto više od sedam dana prikupio više od 5 miliona pregleda na YouTubeu.

Uz spomenuta glumačka imena, u ostalim ulogama očekuju nas dobro poznati Geena Davis, Simon Rex, Christian Slater i Haley Joel Osment. Režiserski debitantski film poznate Kravitz u kina stiže 23. augusta ove godine.I premda gledanje partnera koji glumi potencijalnog ubicu možda nije ključ za romansu za svakoga, Blink Twice mjesto je gdje je započela ljubavna priča Channinga i Zoë još 2021. godine. Kravitz je u novembru 2022.godine za GQ izjavila da se Tatum brinuo o njoj tokom cijelog snimanja i da su se na taj način vrlo brzo zbližili. "Bilo da mi je kuhao čaj ili mi točio piće, on je stvarno bio moj zaštitnik i bilo je stvarno divno i slatko. Mislim da kada jednom s nekim prođete takvo jedno iskustvo, to je izuzetno dobar test i od samog snimanja nam je odnos samo jači", kazala je Zoe. Od tada je njihova profesionalna karijera postala temelj njihove romanse.

"Nasmijava me i oboje stvarno volimo umjetnost i razgovor o umjetnosti i istraživanje zašto radimo to što radimo", dodala je glumica. U oktobru 2023. doznalo se i da je par zaručen, a nedavno je vezu blagoslovio i poznati otac režiserke, pjevač Lenny Kravitz.

"On je sjajan tip", rekao je Lenny televizijskoj voditeljici Sherri Shepherd govoreći o svom budućem zetu Tatumu. "Stvarno se dobro slažemo. Imamo odličan odnos. Družimo se i razgovaramo. On je vrlo dubokoumno ljudsko biće i iznimno je dobro odgojen", dodao je Lenny.