Kultura & zabava

Kako se Gwyneth Paltrow snalazi u politici?

Autor: Žene.ba
Kako se Gwyneth Paltrow snalazi u politici?

Netflix je objavio trailer za novu seriju The Politician, satiru o političkim ambicijama arogantnog tinejdžera. Glavni junak je Payton Howard, student iz Santa Barbare koji je od djetinjstva odlučio da će postati predsjednik Sjedinjenih Država. Kako bi to učinio, morat će ići u srednju školu St. Sebastian, koju pohađaju drugi bogati i ambiciozni tinejdžeri.

Glavnu ulogu u seriji igra glumac i glazbenik Ben Platt, a majku mu tumači glumica Gwyneth Paltrow kojoj je ovo prva televizijska uloga u zadnjih pet godina. Također u projektu će se pojaviti Lucy Boyton i Jessica Lang. Svaka epizoda serije bit će usredotočena na političku utrku koju Payton drži u svojoj školi.

Političara su koproducirali Ryan Murphy, Brad Falchuk i Ian Brennan. Prva sezona stiže krajem sljedećeg mjeseca u neposrednoj blizini dodjeli televizijskih nagrada Emmy i trajat će osam epizoda. Ovo je prvi Netflixov originalni sadržaj za Ryana Murphyja otkad je početkom prošle godine potpisao ogroman ugovor s streaminga servisom. Serija će se na Netflixu pojaviti 27. rujna, a u nastavku pogledajte trailer.

https://www.youtube.com/watch?v=6-kdBlzCG7w

Elle.hr