Kultura & zabava

Ko će glumiti Ariel u novom filmu “Mala sirena”?

Autor: Žene.ba
Ko će glumiti Ariel u novom filmu “Mala sirena”?

Otkriveno je koja će glumica glumiti nama svima dobro poznati lik Ariel iz Disneyevog crtanog filma Mala sirena, koji će uskoro dobiti svoju live-action verziju.

Ulogu je dobila glumica i pjevačica Halle Bailey, poznatija kao dio glazbenog dua Chloe x Halle. Halle je dosad sa sestrom Chloe glumila u seriji Grown-ish u kojoj glume sestre Jazz i Sky Forster. Nedavno su njihovi likovi dobili stalno mjesto u drugoj sezoni serije.

Halle se obratila obožavateljima na njihovom zajedničkom Twitter profilu i napisala kako je obavijest Disneya veliki san koji joj se ostvario. Zendaya koja je također bila u pregovorima za ulogu je podržala odabir Halle. Šuška se kako bi glumica Melissa McCarthy trebala glumiti vješticu Ursulu.

Rob Marshall, redatelj filma, objasnio je upravo zbog čega se 19-godišnja pjevačica i glumica posebno istakla u potrazi za glumicom. “Nakon opsežne potrage, bilo je posve jasno da Halle posjeduje onu rijetku kombinaciju duha, srca, mladosti, nevinosti i karaktera – uz vrhunski pjevački glas – sve unutarnje kvalitete potrebne za igranje ove ikoničke uloge.”.

Jedva čekamo vidjeti ju na velikom platnu!

Elle.hr