Na ovo se čekalo sedam godina

Kraljica balada uz trubače otvara nove stranice

Autor: Žene.ba
Kraljica balada uz trubače otvara nove stranice
Foto: Slađana Mandić

Slađana Mandić, jedna od najboljih pjevačica BiH i regiona, pjevačica koja se od samog početka izdvaja po stilu, načinu pjevanja, emociji i pjesmama koje ostavljaju trag, odlučila je ovu godinu maksimalno posvetiti svojoj karijeri.

Prije tačno sedam godina izašla je pjesma “Osluškujem“, koja je njena lična karta, pjesma koja je našla put do srca publike. Upravo tom pjesmom Slađana je započela novo poglavlje u dosadašnjoj karijeri.
Danas, nakon sedam godina, Slađana ispisuje nove stranice novim singlom “Obeć’o si“. Singl, koji je punih sedam godina čekao da bude objavljen, nešto je potpuno neočekivano i drugačije od svega što smo dosad čuli od Slađe.

„Puno vjerujem u ovu pjesmu, nešto je neočekivano od mene. Sjajna ekipa muzičara, spot drugačiji od svih koje sam dosad radila, neka nova energija, neka nova ja.
Zapravo, s jedne strane stara ja, a opet nova i drugačija. Milomir, režiser spota, sve je to drugačije upakovao, produkcijski smo opet otišli korak više. Ja se nadam da ćete uživati i da će ova pjesma osvojiti vaša srca i još više zagrijati ovaj naredni period. Kao i dosad dajem vam svoje srce i najčistiju emociju.“

Zvuk trubača neće nikoga ostaviti ravnodušnim, maestralna melodija i tekst Dine Muharemovića, čovjeka koji je poznaje u dušu, aranžman sjajnog Adisa Sirbubala, sav trud muzičkih magova koji su bili dio ekipe koja je radila na ovoj pjesmi, a Slađana maestralno otpjevala, a sve to potpuno drugačije upakovao u spot Miomir Milić koji je istakao svu ljepotu i šarm Slađane Mandić.

Ova pjesma je za sve one koji vole i cijene rad Slađane Mandić, koji cijene umjetnike, kvalitet, sve ono čega nam sve više manjka. Upravo zbog vas i vaše ljubavi Slađana ima snage da stvara novu muziku.

Uživajte u premijernom prikazivanju novog singla “Obeć’o si”, koji je samo početak onoga što je Slađana pripremila za ovu godinu.