'Die with a smile'

Lady Gaga i Bruno Mars oduševili novim duetom

Autor: Žene.ba
Lady Gaga i Bruno Mars oduševili novim duetom
Foto: Instagram

Svijetlo dana ugledala je nova muzička saradnja koja spaja dvije velike zvijezde moderne pop muzike. Lady Gaga i Bruno Mars udružili su svoje talente u duetu "Die With a Smile", koji je napokon dostupan javnosti i već privlači veliku pažnju.

Govorilo se o ovom projektu danima, a uzbuđenje među obožavateljima je raslo s svakom objavom na društvenim mrežama. Službena potvrda dolazi putem zajedničke objave koja je otkrila da je saradnja između dvoje pjevača stvarnost. Premijera pjesme nije razočarala i donijela je novu muzičku poslasticu koja mami na slušanje.

View this post on Instagram

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga)

Video spot za "Die With a Smile" možda vas na prvi pogled može zavarati svojom estetikom, jer izgleda kao da gledate klasičnu country skladbu. U stvarnosti, spot vas vraća u Nashville sedamdesetih godina prošlog stoljeća i donosi brojne reference na televizijska pojavljivanja legendarne Dolly Parton. Vizualni doživljaj nudi šarmantnu nostalgičnu atmosferu koja je u kontrastu s modernim zvukom pjesme. Spot možete pogledati u nastavku i doživjeti ovu jedinstvenu kombinaciju starih i novih muzičkih elemenata.

Osim uzbuđenja oko saradnje s Brunom Marsom, Lady Gaga je podijelila još jednu sjajnu vijest sa svojim obožavateljima. Pjevačica je potvrdila da je završila snimanje svog dugo očekivanog novog albuma, koji će nositi naziv "LG7".

View this post on Instagram

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga)