Preslatko!

Malena Alba zapjevala u novoj pjesmi mame Hane Huljić

Autor: Žene.ba
Malena Alba zapjevala u novoj pjesmi mame Hane Huljić
‘Palačinke‘

Alba Grašo nema još ni dvije godine, ali već ima svoj prvi hit.

Kći Hane Huljić Grašo i Petra Graše, očito je, smisao za muziku pokupila od svojih roditelja, pa je tako u svojoj ‘pjevačkoj‘ roli zasjala u novoj pjesmi svoje mame, ‘Palačinke‘, za koji je tekst napisala njena baka Vjekoslava Huljić.

View this post on Instagram

A post shared by Hana Who (@hana.huljic)


Pjesma je objavljena na Hana Baby Channel, u njoj Alba pjevuši, guguće, smije se i tepa... Pjesma počinje kad curica kaže: ‘Njam, njam‘, a na nju su srcima, lajkovima i odobravanjem na društvenim mrežama reagovale Jelena Rozga, Mia Dimšić, Domenica Žuvela, Andrea Andrassy...

Zanimljivo je da se Alba u pjesmi ‘Palačinke‘ našla sasvim slučajno, tako što je, igrajući se, uključila diktafon na Haninom mobitelu i snimila samu sebe kako pjeva refren.

- Meni je to bilo preslatko, kad god sam čula tu snimku smijala sam se od srca, a onda sam odlučila njezin glasić staviti i u samu pjesmu - kaže Hana, čija kćerkica će uskoro proslaviti drugi rođendan.

Alba će uskoro dobiti brata ili sestricu, jer Hana i Petar očekuju svoje drugo dijete, čemu se njihova mala porodica neizmjerno veseli.

- Kako je Hana? Kao svaka trudnica. Jedan dan joj se jedu kroasani, drugi dan ne voli kroasane. Onda joj jedan dan super miriše moj parfem, drugi dan joj je grozan. To valjda tako treba biti, to je ok - kroz smijeh je nedavno rekao Petar za InMagazin, te dodao:

- Kad se porodica zapravo širi, još uvijek se ne sužava nego se širi, onda možeš stvarno biti zahvalan gore nekome što to hendla kako treba.