Dugoočekivani nastavak

Na Netflix je napokon stigao novi Policajac s Beverly Hillsa

Autor: Žene.ba
Na Netflix je napokon stigao novi Policajac s Beverly Hillsa
Foto: X

Eddie Murphy ponovno će se ponovo iskazati kao legendarni Axel Foley u dugoočekivanom četvrtom nastavku kultne komedije iz 80-ih. Ovaj filmski fenomen obilježio je generacije svojim nezaboravnim humorom i dinamičnom akcijom, a sada nam Netflix donosi novu avanturu koja nas vraća na ulice Beverly Hillsa.

U novom nastavku, Axel Foley ponovno preuzima ulogu omiljenog policajca koji se suočava s novim izazovima. Kada život njegove kćerke Jane dođe u opasnost, Axel se udružuje s novim partnerom Bobbyjem Abbottom te svojim starim prijateljima Billyjem Rosewoodom i Taggartom kako bi razotkrili opasnu zavjeru. Očekujemo isti neumorni duh, ali i nova iznenađenja i likove koji će obogatiti priču.

Uz Eddieja Murphyja, u filmu se vraćaju i ikonični Judge Reinhold i John Ashton, dok se novim likovima pridružuju talentovani Joseph Gordon-Levitt i Taylour Paige kao Jane. Ovaj nastavak obećava donijeti svježinu u poznati svijet Beverly Hillsa, istovremeno poštujući naslijeđe i duh originala.

Za sve ljubitelje originalnog filma i nove generacije, Policajac s Beverly Hillsa: Axel F na Netflixu je prilika da ponovno doživite legendarnog Axel Foleyja u akciji. Pripremite se za smijeh, uzbuđenje i neočekivane obrate dok se vraćate u svijet koji je obilježio filmsku historiju.