Najava novog albuma

Nina Badrić objavila spot za novu pjesmu 'Ono kad'

Autor: Žene.ba
Nina Badrić objavila spot za novu pjesmu 'Ono kad'
Nina Badrić

Hrvatska pjevačica Nina Badrić (51) objavila je spot za novu pjesmu "Ono kad".

Muziku i tekst pisali su Srđan Kurpjel i Ante Pecotić, dok je aranžman uradio Srđan Kurpjel.

Scenario i režiju spota, kao i montažu uradio je Arnej Misirlić. Direktor fotografije je Igor Vuković.

Ove godine slavi 30 godina karijere, a najavila je i novi album čije će pjesme izlaziti tokom nadolazećeg perioda, a album je započeo novim singlom „Ono kad”.

„Završila sam čitav album, pa ćemo publici predstavljati pjesmu po pjesmu u razmaku od mjesec-dva dana. Danas je premijerno pušten novi singl koji se zove ‘Ono kad‘. Pjesma je meni izuzetno draga i donosi jedan drugačiji zvuk, jedan odmak, ali je opet ostao, mogu tako reći, moj potpis”, rekla je Nina za bravo! radio.

„Najavili smo i zagrebačku Arenu 30. 11. tako da sam presretna, radujem se i veselim se. Turneja ‘Ono kad‘ kreće iz zagrebačke Arene”, poručila je. 

Pred pjevačicom je izuzetno radno ljeto.

„Neće biti vremena za odmor. Ljeto će biti jako radno, ali ću ukrasti krajem osmog mjeseca vrijeme za sebe. Možda i u sredini sedmog zapalim negdje ako ću moći, krast ću sebi neke lijepe dane”, rekla je.

'Stvoriti karijeru sam na temelju pjesama i jednog svog velikog rada i truda uopće nije lako, pogotovo ako si žena. Ali evo me, tu sam još uvijek na svojim nogama i idem dalje. Meni je publika bila obrana i zaštita, možda čak nisu ni svjesni koliko su me puta spasili', rekla je Nina ranije.

'Ja ti se uvijek držim Boga i uvijek kažem sebi - jednostavno bez Boga niti preko ceste, i to se pokazalo kao moja dobitna kombinacija. Ja sam tu pronašla svog najboljeg prijatelja', zaključila je.

Nina kaže kako je sada u godinama kada ima drukčiji pogled na život i da puno teže daje priliku. Napominje da to nije zato što je nepovjerljiva nego zato što bolje sve vidi.

'Jednostavno za život je potrebno iskustvo i vjerovatno sam ja sad došla do te neke faze kad se stečeno znanje pretvara u jedno iskustvo i sada mogu već puno bolje procijeniti čovjeka koji je ispred mene. Ako ne znam što hoću, barem znam što neću', poručuje pjevačica koja krajem novembra zagrebačkom arenom započinje veliku turneju.