Kultura & zabava

Nova komedija Jennifer Aniston “Murder Mystery” ruši rekorde na Netflixu

Autor: Žene.ba
Nova komedija Jennifer Aniston “Murder Mystery” ruši rekorde na Netflixu

Malo dobrih vijesti: Jennifer Aniston, ljubimica Hollywooda, ponovno surađuje s Adamom Sandlerom u novoj komediji, “Murder Mystery”, koja se sada emitira na Netflixu. A koje su još bolje vijesti (barem za Netflix)? “Murder Mystery” je objavljen prije samo za nekoliko dana i već je srušio streaming rekord pregleda tijekom prvog vikenda prikazivanja.

Komedija je klasični whodunit film, u kojem njujorški policajac (Adam Sandler) i njegova supruga (Jennifer Aniston) napokon kreću na davno obećano putovanje po Europi. Aniston upoznaje bogatog čovjeka koji poziva par na njegovu jahtu na obiteljsko okupljanje, ali stvari krenu po zlu kad netko umre, a Jennifer i Adam postanu glavni osumnjičeni za ubojstvo.

Objavljen je tek u petak, 14. juna, a Netflix je već u utorak otkrio kako je gotovo 31 milion kućanstava u prva tri dana gledao Murder Mystery, što je historijski rekord za najveći broj pregleda tijekom prvog vikend prikazivanja koji je Netflix do sada vidio. Film je pregledan s 13.374.914 računa u SAD-u i Kanadi, a 17.494.949 u svijetu, prenosi streaming gigant u tweetu.

https://twitter.com/NetflixIsAJoke/status/1141088463934173189

Elle.hr