Pogledajte trailer

Novi film s Jennifer Lopez izazvao oduševljenje publike

Autor: Žene.ba
Novi film s Jennifer Lopez izazvao oduševljenje publike
Foto: Jennifer Lopez / Netflix

Prvi teaser za znanstveno-fantastični film Atlas, s Jennifer Lopez u glavnoj ulozi, upravo je objavljen.

Jennifer Lopez je u filmu Atlas, koji je režirao Brad Peyton, poznat po filmovima San Andreas i Rampage, utjelovila lik Atlas Shepherd, cinične analitičarke podataka koja ne vjeruje u umjetnu inteligenciju. Radnja prati Atlas kako se pridružuje misiji za hvatanje odbjeglog robota s kojim dijeli misterioznu prošlost. No, nakon što planovi krenu po zlu, njena jedina nada za spas čovječanstva je udružiti snage s umjetnom inteligencijom. Scenarij filma napisali su Leo Sardarian i Aron Eli Coleite.

Korisnici YouTubea oduševljeni su teaserom za Atlas i jedva čekaju pogledati film.

Komentari poput "Ovo definitivno moram pogledati. Vizuali su sjajni", "Dodajem ovo na svoju listu gledanja", "Jako obećavajuće izgleda. Jedva čekam" sugerišu veliko zanimanje za film. Bez obzira na loše kritike, Jennifer Lopez je prošle godine privukla pažnju svojim nastupom u Netflixovom filmu The Mother, koji je bio hit na tom streaming servisu.

Također, ove godine je iznijela svoj glumački talent i u filmu This Is Me… Now: A Love Story, koji je stigao na Amazon Prime Video istog dana kada je objavljen njen najnoviji album pod istim nazivom. Atlas će biti dostupan na Netflixu 24. maja2024.