Bad boys are back

Novi nastavak kultne komedije 'Zločesti dečki' ove sedmice stiže u kina

Autor: Žene.ba
Novi nastavak kultne komedije 'Zločesti dečki' ove sedmice stiže u kina
Foto: Agencije

Od šestog juna, u domaća kina stiže akcijska komedija "Bad Boys: Ride or Die", četvrti nastavak dugotrajne franšize koja je osvojila publiku još od 1995. godine. Nakon uspješnog prvog filma, 2003. godine je stigao i nastavak koji je na kino blagajnama postigao gotovo dvostruko veće prihode. Prije četiri godine, 2020., publika je bila oduševljena trećim nastavkom "Bad Boys for Life", koji je dobio pohvale i kritike te je na kino blagajnama ostvario veće prihode nego oba prethodna filma zajedno!

Film "Bad Boys: Ride or Die" dolazi na sve premium formate u našoj zemlji- IMAX, 4DX i ScreenX, pružajući gledaocima spektakularan doživljaj eksplozija, pucnjave i jurnjave - upravo onakav kakav se očekuje od ovog filma. Akcijske scene su izuzetno dobro kadrirane i estetski privlačne, što čini ovaj film možda i vizualno najimpresivnijim u franšizi.

U spoju nevjerovatne akcije i urnebesne komedije, Marcus i Mike se upuštaju u novu avanturu, pokušavajući očistiti ime svog bivšeg zapovjednika nakon što je iznenada ubijen i optužen za korupciju. Režisersku palicu i dalje drže Adil El Arbi i Billal Fallah, koji su već režirali prethodni uspješni nastavak. Will Smith i Martin Lawrence repriziraju svoje uloge, a pridružuju im se i Alexander Ludwig i Vanessa Hudgens kao Dorn i Kelly. U filmu će se pojaviti i Rhea Seehorn, poznata iz serije "Better Call Saul", te DJ Khaled.

Nakon uspješnog trećeg nastavka koji je osvježio ovu franšizu, "Zločesti dečki" se vraćaju s još uzbudljivijim naslovom koji će biti savršena ljetna kino poslastica!