Serija koja mnogo obećava

Novi Netflixov hit ''Nobody wants this'' uskoro gledamo na malim ekranima

Autor: Žene.ba
Novi Netflixov hit ''Nobody wants this'' uskoro gledamo na malim ekranima
Foto: Netflix

Netflix ne prestaje oduševljavati svojim serijama, a najnoviji hit koji se sprema za premijeru u septembru sigurno će pridobiti mnoge obožavatelje. "Nobody Wants This", britanska serija koja je nastala u produkciji Netflixa, već je izazvala veliku pažnju i očekivanja. Ova serija je ujedno i romantična komedija, a njeni autori i glumačka ekipa obećavaju zanimljive trenutke i puno smeha.

Serija "Nobody Wants This" dolazi iz pera Erin Foster, poznate iz serije "The O.C." i autorice koja se inspirisala sopstvenim životnim iskustvima za stvaranje ove serije. Foster je seriju zamislila kao priču o ljubavnoj potrazi, baziranoj na njenom odnosu sa suprugom. Priča se fokusira na Joannu (Kristen Bell) i Noaha (Adam Brody), čiji suživoti predstavljaju komični prikaz izazova i radosti koje ljubav nosi sa sobom.

Kristen Bell, poznata po ulogama u "Veronica Mars" i "The Good Place", te Adam Brody, prepoznatljiv iz "The O.C." i kao suprug Leighton Meester, igraju glavne uloge. Noah je rabin koji vodi život prema pravilima, dok Joanna, podkasterka i autorica knjige o ljubavnom životu, unosi uzbuđenje i humor u njegovu svakodnevicu. Ova kombinacija suprotnosti dovodi do niza komičnih situacija i emocionalnih trenutaka.

Fosterova je izjavila da je serija inspirisana njenim ličnin iskustvima u ljubavi, ističući kako je ponekad biti sretan teže od biti nesretan jer ne postoji ništa za što bismo se mogli žaliti. "Nobody Wants This" istražuje koliko je teško pronaći pravu osobu i koliko je taj proces ponekad neugodnosti, ali s pravim osobama u njemu, postaje putovanje koje se isplati.

Serija će imati svoju premijeru 26. septembra na Netflixu, i to s prvih deset epizoda. Osim Kristen Bell i Adama Brodyja, gledaoci će moći uživati u izvedbama Justine Lupe (poznate iz "Succession"), Jacki Tohn i Timothyja Simonsa.

S obzirom na sve detalje koje znamo, "Nobody Wants This" obećava originalan i moderan pristup romantičnoj komediji. Sa snažnim glumačkim ansamblom i jedinstvenim scenarijem, serija se čini kao savršen kandidat za novi Netflixov hit.