Kultura & zabava

Novi roman fenomenalne Jojo Moyes

Autor: Žene.ba
Novi roman fenomenalne Jojo Moyes

Britanska autorica Jojo Moyes priča je za sebe. Njezini su ljubavni romani protkani dubokim i iskrenim emocijama i već je to izdvaja od ostalih autorica žanra. Kada te elemente poveže njezin pripovjedački talent, poseban po načinu na koji se udubljuje u živote likova te snazi kojom udara u srce ne štedeći ni njih ni nas čitatelje, rezultat su osvojeni vrhovi svjetskih lista najprodavanijih naslova.

Jojo morate čitati da biste znali o čemu vam govorimo. Ljubavni roman može lako pasti u ponor ako stoji na staklenim nogama površnosti i zabave. Jojo je uvijek na suprotnom polu, pritom nikad ne gubeći iz vida da piše za čitatelje.

Svaki njezin novi roman velik je događaj, a knjiga "Još uvijek ja" (engl. Still Me) u knjižarama će se pojaviti oko Valentinova. Do tada uživajte u premijernom pogledu na naslovnicu te oslobodite kalendare za čitanje.

''Lou Clark zna mnogo što. Ona zna tačno koliko kilometara dijeli njezin novi dom u New Yorku od londonske adrese njezina dečka Sama. Ona zna da je njezin poslodavac dobar čovjek, a zna i to da njegova žena ima tajnu koju mu ne želi otkriti. Ono što Lou ne zna jest da će sresti čovjeka koji će joj okrenuti život naopačke jer Josh je previše podsjeća na čovjeka kojega je poznavala i to sve jako boli. Lou neće znati što učiniti, ali dobro zna da će se njezin život iz temelja promijeniti što god izabrala.''

Index.hr