Dugoočekivani

Objavljen datum premijere za koncertni film Lady Gage

Autor: Žene.ba
Objavljen datum premijere za koncertni film Lady Gage
Foto: Instagram

Specijal je snimljen pred rasprodanom publikom od 52 hiljade ljudi na stadionu Dodger u Los Angelesu tokom Gagine turneje "Chromatic Ball" 2022. godine. Lady Gaga, dobitnica brojnih nagrada poput Grammyja i Oscara, izvela je svoje hitove poput "Stupid Love", "Bad Romance", "Just Dance", "Poker Face", "Shallow", "Rain On Me", te mnoge.

“Gaga Chromatica Ball” premijerno će se prikazati u subotu, 25. maja u 20:00 na HBO-u i streaming platformi Max. 

Specijal će istovremeno biti dostupan na platformi Max u Latinskoj Americi, Karibima, Norveškoj, Finskoj, Švedskoj, Danskoj, Španijij, Portugalu, Poljskoj, Rumuniji, Mađarskoj, Slovačkoj, Češkoj, Bugarskoj, Hrvatskoj, Sloveniji, Srbiji, Crnoj Gori, Sjevernoj Makedoniji, Bosni i Hercegovini te na HBO Maxu u Nizozemskoj i Poljskoj. Također će biti dostupan na HBO GO-u u jugoistočnoj Aziji, Tajvanu i Hong Kongu, na Craveu u Kanadi, na Pass Warneru u Francuskoj, na Stanu u Australiji te na ThreeNow i Three u Novom Zelandu.

View this post on Instagram

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga)

Specijal je producirala, režirala i kreirala sama Lady Gaga, a izvršni producenti su Bobby Campbell, Arthur Fogel, John Janick i Steve Berman. U nastavku pogledajte i službenu najavu filma.