Naše preporuke

Od neprijatelja do ljubavnika: Pet serija koje morate pogledati

Autor: Žene.ba
Od neprijatelja do ljubavnika: Pet serija koje morate pogledati
Foto: X

Ljubavni odnosi često su ključni i centralni element gotovo svake serije. Volimo pratiti razvoj naših omiljenih parova kroz sezone i navijati za njihovu ljubav. Posebno nas privlači popularni motiv "od neprijatelja do ljubavnika" koji mnoge serije uključuju. Iako takve situacije rijetko srećemo u stvarnom životu, u serijama su najzanimljiviji upravo oni parovi koji se isprva ne podnose. Zato vam danas predstavljamo pet serija koje morate pogledati ako uživate u pričama gdje neprijatelji postaju ljubavnici.

Parks and Recreation

"Parks and Recreation" je sjajna komedija koja će se svidjeti svima koji vole serije poput "The Office" ili "Modern Family". Također će privući ljubitelje priča "od neprijatelja do ljubavnika", jer je u ovoj seriji taj motiv posebno dobro prikazan. Glavna junakinja, Leslie Knope (Amy Poehler), nakon nekoliko propalih veza, napokon upoznaje Bena Wyatta (Adam Scott). Međutim, on isprva predstavlja prijetnju njezinom poslu, što stvara neprijateljsku atmosferu između njih. Ipak, sve se mijenja kada počnu surađivati, te na kraju postaju najbolji par u seriji.

Gossip Girl

Ako još niste pogledali "Gossip Girl", šta čekate?! Znamo da radnja ponekad nije najsmislenija, no ono što su odlično prikazali je priča "od neprijatelja do ljubavnika". Ova hit teen serija prati njujoršku elitu koja pokušava sakriti svoje tajne od nemilosrdne i anonimne blogerice poznate kao Gossip Girl. Jedan od omiljenih likova, Blair Waldorf, imala je čak dvije veze ovog tipa u seriji. Prva je s glavnim lošim dečkom Chuckom Bassom, a druga s Danom Humphreyjem.

One Tree Hill

Još jedna hit teen serija uz koju smo odrasli je "One Tree Hill". Serija prati porodične i ljubavne probleme dvojice braće, Lucasa i Nathana Scotta. Dok su svi bili zaokupljeni Lucasovim ljubavnim trokutom s Peyton i Brooke, najslađi par su bili Nathan i Haley. Iako su potpuno različiti i započeli svoje druženje kao neprijatelji, njihova velika ljubav razvila se već u prvoj sezoni i trajala do kraja serije.