Kultura & zabava

Odbrojavanje je počelo: Garden of Dreams Festival počinje za tri dana

Autor: Žene.ba

U Sarajevo stižu Tom Odell, Chris Liebing, Ame, Vojko V i drugi

Tom Odell je samo jedan od brojnih aduta ovogodišnjeg izdanja! Ne oklijevajte, požurite po svoju ulaznicu odmah!

Ostalo je još samo tri dana do početka Garden of Dreams Festivala, događaja koji ponovno pomjera granice donoseći novi LIVE STAGE, novu OPEN AIR lokaciju i čak tri VELIKA događaja. Svake godine, ovaj spektakularni događaj osvaja srca ljubitelja muzike i kulture, a ove godine, u Sarajevu 9. i 10. juna, bit će podignut na sasvim novi nivo sa sloganom DREAM LOUDER.

Uz impresivan line up koji donosi festival, ne čudi brzina kojom se ulaznice prodaju. Jedan od headlinera je Tom Odell, autor hita “Another Love'', poznat po svojim emotivnim i snažnim nastupima. Mladi muzičar, čiji je talent prepoznat još 2013. godine na BRIT Awards, samo je jedno od velikih imena koje će oduševiti prisutne. Uz njega, niz drugih zvijezda i nadolazećih talenata će se predstaviti na različitim pozornicama i u različitim žanrovima.
Festival će ugostiti i izvođače poput energičnog Vojka V, sjanog beogradskog banda Artan Lili, crnogorskog dua Who See, domaće snage predstavljaju Brown Sugar i Velahavle. Na elektronskoj sceni dominirat će veterani poput Chrisa Liebinga i Âme-a, kao i trenutno super popularni artisti Recondite, Woo York i Echonomist, uz brojna druga poznata lica domaće i regionalne elektronske scene.

S novim konceptom, novim stage-om i novom open air lokacijom, Garden of Dreams Festival pružit će nezaboravno iskustvo koje će nadmašiti sva prethodna izdanja. S obzirom na sjajan lineup, fantastičnu novu lokaciju, ne čudi da organizatori najavljuju najbolji festival do sada.

Ne propustite i vi šansu da budete dio ove muzičke bajke, odmah posjetite www.gardenofdreams.ba, osigurajte svoje mjesto i sanjajte glasnije!

Žene.ba