Za ljubitelje trilera

Ove tri uzbudljive serije ne smijete propustiti

Autor: Žene.ba
Ove tri uzbudljive serije ne smijete propustiti
Foto: Instagram

Psihološki trileri i misterije su žanrovi koji redovno privlače velik broj gledalaca svojim napetim zapletima i intrigantnim likovima. Ako ste ljubitelj ovih žanrova, donosimo vam tri serije koje ne smijete propustiti.

Bodies

Serija Bodies istražuje 150 godina kroz četiri različita vremenska perioda. Ova nekonvencionalna serija ubačena je u žanr misterije ubistva, nudeći neočekivane obrate i duboku intrigantnost. Svaki timeline otkriva nove slojeve tajni koje će vas držati prikovane za ekran.

Hannibal

Ova serija istražuje složen odnos između poznatog psihijatra Hannibala Lectera i mladog FBI profajlera, koji se bavi serijskim ubistvima. Hannibal je dobio pohvale kritičara zbog svoje kompleksne karakterizacije i napetih zapleta. Ako uživate u psihološkim trilerima, Hannibal je definitivno serija koju trebate gledati.

Absentia

U seriji Absentia pratimo borbu glavne junakinje koja se vraća u život nakon što je proglašena mrtvom u svojoj odsutnosti. Dok se bori s optužbama za ubistva, mora pronaći istinu i vratiti normalnost u svoj život. Ova serija nudi napetu radnju i sjajnu izvedbu Stane Katić u glavnoj ulozi.

Ove serije nude bogatstvo intrigantnih priča i kompleksnih likova, idealne su za ljubitelje dubokih psiholoških trilera i misterija. Svaka od njih donosi svoj jedinstveni pečat u žanru, pružajući vam nezaboravno iskustvo gledanja.