Kultura & zabava

Ovim potezom je kraljica Elizabeta II zabrinula obožavatelje Meghan Markle

Autor: Žene.ba

Prilikom kraljicinog susreta s uvaženim gostima u Buckinghamskoj palači, javnosti nije uspio promaknuti značajan detalj u znaku fotografije kojoj se u narednim danima izgubio svaki trag

Iako se tokom svečane ceremonije vjenčanja unuka trudila skrivati emocije, čini se da je kraljici Elizabeth II nova članica kraljevske porodice itekako prirasla srcu što, između ostalog, potvrđuje vjenčanom fotografijom Meghan i princa Harryja koju je uokvirila i ponosno istakla u Buckinghamskoj palači.

Do sada neviđena fotografija princa Harryja i Meghan Markle smještena na stoliću prošle je sedmice posebno zaintrigirala medijske predstavnike i javnost prilikom kraljicinog sastanka s Georgeom Brandisom, visokim povjerenikom Ujedinjenog Kraljevstva u Australiji, u Buckinghamskoj palači.

Ovaj detalj viđen u Buckinghamskoj palači javnost je shvatila kao znak kraljicinog odobravanja novopečene članice kraljevske porodice, Meghan Markle, no javnost je kraljica zatim ponovno uspjela iznenaditi kada su u javnosti osvanule fotografije Elizabethinog susreta s Theom Musgrave u istoj sobi gdje se spomenutoj fotografiji princa Harryja i Meghan Markle izgubio svaki trag.

https://www.instagram.com/p/BjutuDlnBhg/?utm_source=ig_embed

Na svu sreću, obožavatelji kraljevske porodice i novopečene članice Meghan Markle mogu odahnuti. Prema navodima osoba bliskih kraljevskoj porodici, kraljica Elizabeth II redovito mijenja raspored fotografija u prostorijama Buckinghamske palače.

Inače, prema kraljicinom naređenju, Meghan Markle mora narednih šest mjeseci prolaziti kroz intenzivni kurs učenja kraljevske historije i pravila ponašanja kako bi što učinkovitije obnašala svoje zadatke kao vojvotkinja.

Azra.ba