Na radost mnogih fanova

Povratak omiljene "Plavuše s Harvarda": Evo koji detalji su poznati

Autor: Žene.ba
Povratak omiljene "Plavuše s Harvarda": Evo koji detalji su poznati
Foto: Film

"Plavuša s Harvarda", koja je u dva navrata osvojila srca gledalaca kao romantična komedija s glavnom ulogom Reese Witherspoon, bit će adaptirana u seriju koja se priprema za prikaz na Amazon Prime Videu. Uz Reese Witherspoon, i producenti serije "Tračerica" također će biti uključene u ovaj projekt.

'Plavuša s Harvarda', čiji je prvi film izašao 2001. godine, dok je drugi nastavak objavljen dvije godine kasnije, 2003., u glavnoj je ulozi imala Reese Witherspoon, koja je tumačila lik Elle Woods, modno osviještene djevojke koja odlučuje upisati pravni fakultet na Harvardu kako bi osvojila svog bivšeg dečka. No, tokom svog boravka na Harvardu, Elle otkriva svoju strast prema pravu i istovremeno se transformiše u snažnu i samostalnu ženu.

View this post on Instagram

A post shared by E! News (@enews)

Iako još nisu otkriveni svi detalji o radnji nove serije koja se trenutno razvija, zna se da će među izvršnim producentima biti Reese Witherspoon, zajedno s Joshom Schwartzom i Stephanie Savageom.

Film je već u kinima bio iznimno uspješan projekt, a 2009. objavljen je i treći nastavak, koji se nije pojavio u kinima, već samo na videu te u kojem Reese Witherspoon nije glumila. Također, mjuzikl baziran na prvom filmu na Broadwayu je debitirao 2007. te zaradio nekoliko Tony i Drama Desk nominacija.