Kultura & zabava

Prvi pogled: Emma Stone glumi mladu Cruellu de Vil

Autor: Žene.ba
Prvi pogled: Emma Stone glumi mladu Cruellu de Vil

Emma Stone se vratila na posao. Glumica je nedavno u Londonu snimljena kako glumi u Disneyjevom live-action filmu Cruella. Za potrebe snimanja poznata glumica nosi svijetlo crvenu periku, koja je dramatična promijena za inače dosta umjerenu Emmu.

Film će pratiti klasičnog Disneyjevog negativca prije same priče o 101 Dalmatincu koji se odvijao tijekom 1970-ih u Londonu. Stone je napravila pauzu između snimanja i nekako završila s kriškom banane na licu (događa se?). Nejasno je, je li banana ključni dio nadolazećeg filma.

Disney je nedavno obožavateljima prvi put predstavio Stone kao Cruelluu de Vil tijekom njihove izložbe D23 prošlog tjedna, pokazavši Stone kao mnogo mlađu, punk-rock verziju lika. Iako Stone nije mogla osobno doći u Anaheim na konvenciju, pojavila se putem videozapisa za najavu.

https://www.instagram.com/p/B15k4hggTAT/?utm_source=ig_embed

Obožavatelji još moraju dugo čekatiprije nego što će moći vidjeti Emmu Stone u akciji, jer se očekuje da će film biti objavljen 28. maja 2021. godine. Pored Stone, film ima zančajnu glumačku postavu, uključujući Emmu Thompson, Paula Waltera Hausera i Joela Fryja.

Elle.hr