Kultura & zabava

Prvi pogled na hit: Šokantan triler koji rastura po svjetskim top-listama

Autor: Žene.ba
Prvi pogled na hit: Šokantan triler koji rastura po svjetskim top-listama

Srce ranjene žene vrlo često je opasno mjesto. U novom psihotrileru te se rane pretvaraju u otrov, ali i klupko zavrzlama koje zbunjuje čitatelja do posljednje stranice.

Tijekom čitanja ovog romana, vjerovat ćete da je to samo još jedna knjiga o ljubomornoj bivšoj ženi. Pomislit ćete da je ta bivša opsjednuta onom koja ju je zamijenila – mlađom ljepoticom koja se upravo priprema za vjenčanje s muškarcem kojeg obje vole.

Pretpostavit ćete da je prva žena bila užasna i da se muž s pravom od nje rastao. Vjerovat ćete da shvaćate motive, prošlost i anatomiju ovog zamršenog ljubavnog trokuta. Ali bit ćete u zabludi. Stoga nemojte ništa pretpostavljati. Jednostavno čitajte između laži. Kojih je puno, puno.

Po nekima, kriminalistička knjiga godine „Ona između nas“ (engl. „The Wife Between Us“) je psihološki triler s hiljadu lica, koji će vas držati zalijepljenim za njegove stranice, katapultirajući vas u priču koja rasvjetljuje svaku stranu ljubavi, čak i ono što skrivamo od samih sebe. Jednako opsesivan kao i „Djevojka u vlaku“, roman je objavljen u Americi s prvom nakladom od 300.000 primjeraka, nadmašivši ubrzo svaki rekord prodaje i boravka na vrhu ljestvica. Izdavačka prava do sada su prodana u više od 30 zemalja, a filmska prava otkupio je Steven Spielberg. A mi vam donosimo prvi pogled na naslovnicu.

Index.hr