Kultura & zabava

Prvijenac Angele Marsons: Nijemi vrisak

Autor: Žene.ba
Prvijenac Angele Marsons: Nijemi vrisak

Petero ljudi okupi se oko plitkoga groba. Kopali su ga naizmjence. Trebalo bi im puno više vremena da su kopali jamu za odraslu osobu…

Mnogo godina poslije ravnateljica ženske škole nađena je okrutno utopljena. Bilo je to prvo u nizu jezivih ubojstava koje je potreslo Black Country.

Ali kad otkriju ljudske ostatke na zemljištu nekadašnjeg doma za nezbrinutu djecu, s njima na vidjelo izađu i uznemirujuće tajne tog mjesta. Policijska inspektorica Kim Stone nedugo nakon toga shvati da lovi izopačeni um, čija ubojstva sežu desetljećima unatrag.
Broj tijela raste, a Kim mora spriječiti ubojicu prije nego što ponovno napadne. Međutim da bi ga uhvatila, Kim se mora suočiti s vlastitim demonima iz prošlosti prije nego što bude prekasno…

Angela Marsons potječe iz malog mjesta Brierley Hill regije Black Country u Engleskoj. Radila je 19 godina kao zaštitarka u šoping-centru, no 2015. je prekretnica u njezinu životu. Nakon 25 godina odbijanja, konačno pronalazi izdavača i uspijeva objaviti tri romana u seriji poduhvata inspektorice Kim Stone. Njezini se romani od tada ne prestaju objavljivati i prevoditi na druge jezike te bilježe višemilijunsku prodaju!

She.hr