Preporučujemo

Serija Trucker je srušila sve rekorde gledanosti

Autor: Žene.ba
Serija Trucker je srušila sve rekorde gledanosti
Foto: X

Svaka epizoda serije Tracker u sezoni 2023.-24. privukla je prosječno 11 miliona gledalaca u SAD-u, čineći je najgledanijim nesportskim naslovom prema Nielsenovom izvješću o 100 najgledanijih emisija emitiranih u udarnom terminu i kablovskim serijama te sezone. Ovaj podatak je posebno impresivan jer je Tracker postala najgledanija nova serija od Očajnih kućanica, koje su premijerno prikazane još 2004. godine.

Justin Hartley je dobio glavnu ulogu u seriji Tracker kao Colter Shaw, samotnjak koji putuje zemljom kao tražitelj nagrade (rewardist), koristeći svoje izvanredne vještine praćenja i preživljavanja u prirodi kako bi riješio slučajeve za privatne klijente i policiju. Osim što pomaže u razrješenju zadataka, Shaw se također trudi popraviti narušene porodične odnose. Seriju prati kroz 13 epizoda prve sezone, a uz Hartleyja, ističu se uloge Robin Weigert i Abby McEnany.

Oborila sve rekorde

Serija Tracker prikupila je mahom pozitivne kritike, premda u iskazivanju pozitivnih komentara prednjači kritika. Zbog spomenutih je obnovljena za drugu sezonu koja bi se na malim ekranima, točnije mreži CBS, trebala pojaviti naredne godine. 

Zanimljivo, prvi je naslov u posljednjih pet godina koji je s trona najgledanijih serija u prime timeu uspio skinuti NCIS, serijal koji je trenutno u svojoj 21. sezoni prikazivanja.