Dobio zapaženu ulogu

Stigao je horor film s posljednjom ulogom Angusa Clouda

Autor: Žene.ba
Stigao je horor film s posljednjom ulogom Angusa Clouda
Foto: Angus Cloud

Od režisera novih verzija horora Vrisak dolazi još jedan obećavajući horor film, u kojem ćemo vidjeti Angusa Clouda u njegovoj posljednjoj filmskoj ulozi. Podsjećamo, ovaj mladi glumac, poznat po ulozi u seriji Euphoria, preminuo je prošlog ljeta u dobi od samo 25 godina. Sada je stigao u kina horor film Abigail, u kojem Cloud ima zapaženu ulogu.

Nakon što skupina potencijalnih kriminalaca otme 12-godišnju Abigail, kćerku moćne osobe iz podzemlja, sve što moraju učiniti kako bi prikupili otkupninu od 50 miliona dolara jeste paziti na djevojčicu preko noći. U izoliranoj vili, otmičari počinju nestajati, jedan po jedan, i otkrivaju, na svoj sve veći užas, da nisu unutra zaključani s običnom djevojčicom. Djeca mogu biti prava čudovišta, stoji u najavi filma. Abigail je zapravo vampir, a iz trailera se čini da možemo očekivati napeti horor.

U svojoj posljednjoj ulozi, Cloud glumi jednog od otmičara, a pridružili su mu se i neka poznata imena. Ostale otmičare glume Melissa Barrera, Dan Steves, Giancarlo Esposito, Kevin Durand i Kathryn Newton. Režiju potpisuju Matt Bettinelli-Olpin i Tyler Gillett.

Kao što smo već upoznati s Marvelovim i DC filmskim svemirima, tako nam se možda bliži i jedan novi - Dark Universe. Ovaj filmski svemir obuhvata klasične horor priče, a Abigail je jedna od njih. Radi se o modernoj adaptaciji djela Dracula’s Daughter iz 1936. godine, a Dark Universe kao svemir u kojem se različite horor priče isprepliću, slično kao u Marvelovom svemiru, nije novi koncept.

Universal Pictures, produkcijska kuća koja stoji iza Dark Universea, već je 30-ih godina prošlog stoljeća izbacivala filmske adaptacije klasičnih horor priča prilagođene bizarnom zajedničkom svemiru. No, ta ideja nije zaživjela sve do nedavno kada su se ponovno odlučili za taj koncept s filmom Mumija, koji je, nažalost, bio popriličan flop. Unatoč tome, Universal ima cijeli popis projekata koje planira uključiti u Dark Universe, iako je neuspjeh Mumije malo usporio njihove planove.