Fanovi oduševljeni

Stiže nastavak kultnog filma 'Đavo nosi Pradu'?

Autor: Žene.ba
Stiže nastavak kultnog filma 'Đavo nosi Pradu'?
Foto: IMDb

Nestrpljivo smo čekali nastavak filma "Vrag nosi Pradu" već punih 18 godina, a sada nas je stiglo ogromno iznenađenje – najava da nastavak napokon dolazi!

Aline Brosh McKenna, koja je napisala scenarij za originalni film s Anne Hathaway, Meryl Streep i Emily Blunt u glavnim ulogama, odabrana je i za pisanje scenarija za nastavak, koji je trenutno u ranoj fazi razvoja pod okriljem Disneya, a očekuje se da će Meryl Streep ponovo igrati urednicu kultnog časopisa visoke mode Runway, Mirandu Priestly, dok će Emily Blunt reprizirati ulogu njezine pomoćnice.

U ovom trenutku, još uvijek nije potvrđeno da će se Anne Hathaway vratiti kao Andy Sachs. Međutim, producentica prvog filma Wendy Finerman i scenaristica Aline Brosh McKenna su uključene u projekat. Radnja novog filma bit će fokusirana na Mirandu i njezin pokušaj da spasi posrnuli časopisni izdavački posao.

Prema pojedinim medijima, radnja filma će također prikazati Mirandu u pokušajima da ostane relevantna u svijetu novih medija. Iako su obožavatelji uzbuđeni zbog nastavka, Anne Hathaway je ranije izjavila da ne očekuje da će se priča prvog filma nastaviti.

"Vrag nosi Pradu", temeljen na istoimenom romanu Lauren Weisberger iz 2003. godine, donio je Meryl Streepu Zlatni globus i nominaciju za Oscara. Film je ostvario veliki uspjeh zahvaljujući svom iskrenom prikazu modnog svijeta iza kulisa, dok su u njemu briljirali i Stanley Tucci, Simon Baker i drugi.