Pogledajte trailer

Stiže romantična komedija sa Scarlett Johansson i Channingom Tatumom

Autor: Žene.ba
Stiže romantična komedija sa Scarlett Johansson i Channingom Tatumom
Foto: IMDb

Scarlett Johansson i Channing Tatum, dva od najpoznatijih glumaca današnjice, do sada nisu imali priliku da zajedno rade na istom filmu, iako su obilježili svoje dugogodišnje karijere brojnim zapaženim ulogama. Međutim, ova godina donosi promenu - u romantičnoj komediji "Fly Me to the Moon" prvi put će deliti ekran, obećavajući filmsko iskustvo koje će biti dostupno publici širom svijeta od 12. jula.

Režiju filma "Fly Me to the Moon" vodi Greg Berlanti, dok je scenario delo Rose Gilroy. Radnja je fokusirana na likove koje tumače poznati glumci, a koji se nalaze na tajnom zadatku da snime jednu od najvećih teorija zavere vezanih za slijetanje na Mjesec. Film nas vremenski vraća u period početka šesdesetih godina prošlog vijeka, uzimajući djelimično oslonac na stvarne događaje i kontroverze koje su obiljležile to vrijeme.

Projekat koji je prvobitno bio poznat kao Project Artemis podržan je od strane streaming platforme Apple TV+. Iako je bilo poznato da će Scarlett Johansson tumačiti glavnu žensku ulogu, prvobitno je bilo planirano da glavni muški lik igra Chris Evans. Međutim, Channing Tatum preuzeo je tu ulogu umesto njega. Fanovi su, međutim, zadovoljni ovim izborom i s nestrpljenjem očekuju film. Uzbuđenje je dodatno pojačano i reakcijama na zvanični trailer, što ukazuje da će film vjerovatno biti jedan od najgledanijih ove godine.

Osim glavnih glumaca, u filmu će se pojaviti i Nick Dillenburg, Anna Garcia, Jim Rash i mnogi drugi. Iako će biti dostupan tek sredinom jula, zvanični trailer već sada ostavlja utisak da je riječ o još jednoj priči romantične komedije koja će nam uljepšati dan. Ipak, moraćemo sačekati do premijere da bismo donijeli konačan sud.