Banja Luka Fest

Stjepan Hauser dolazi u grad na Vrbasu, rasprodao sve ulaznice

Autor: Žene.ba
Stjepan Hauser dolazi u grad na Vrbasu, rasprodao sve ulaznice
Hauser

Najiščekivanije festivalsko izdanje na našim prostorima - Banja Luka Fest i ove godine biće otvoren na spektakularan način, koncertom svjetske muzičke zvijezde Stjepana Hausera.

Da ima vjerne fanove, pokazao je i ovoga puta, jer su karte za njegov koncert i otvaranje Banja Luka Festa zvanično rasprodate mjesec dana prije početka festivala.

Buntovnik na violončelu i nekadašnji član planetarno popularnog sastava "2 CELLOS" poznat i kao Hauser, jedna je od najautentičnijih i najsenzacionalnijih pojava na svjetskoj sceni.

Hauser stiže na banjalučki Kastel na kome će uživo izvesti svoje čuvene obrade svetskih hitova "Let’s Get Loud", "Livin la vida loca", "Despacito", "Señorita" i druge latino hitove čije izvođenje prati i njegov izazovni ples. Uz izvođenje hitova klasične i filmske muzike, na ovom koncertu HAUSER svira i kompozicije sa svog aktuelnog albuma "The Player".

Nakon grandioznog otvaranja četvrtog Banja Luka Festa, uslijedit će još dva koncerta koja izazivaju podjednako veliku pažnju publike. U petak, 5. jula najveća rok grupa na našim prostorima Bijelo Dugme održaće koncert u okviru turneje na kojoj slave pedeset godina postojanja. Festival će zatvoriti "Simfonija udvoje", premijerni zajednički koncert Jelene Tomašević i Ivan Bosiljčića u pratnji Simfonijskog orkestra Narodnog pozorišta RS.

Ne propustite magični festival na Tvrđavi Kastel, koja samo za ovu priliku postaje ekskluzivna koncertna dvorana na otvorenom, sa crvenim tepihom i sjedećom platformom, na koju u Banja Luku stižu gosti iz cijelog regiona.

Preostale ulaznice za festival dostupne su na portalu kupikartu.ba.