Prema kultnoj igrici

''The Sims“ dobija svoj film, a produkciju potpisuje Margot Robbie

Autor: Žene.ba
''The Sims“ dobija svoj film, a produkciju potpisuje Margot Robbie
Foto: Margot Robbie

Margot Robbie je odlučila da nam ostvari snove iz detinjstva – donosi nam The Sims film. Hollywood se priprema da udahne život jednom od najomiljenijih svetova video igara svih vremena – The Sims. Producenti studija LuckyChap Entertainment i glumica Margot Robbie udružili su se kako bi doneli ovu popularnu franšizu na velika platna. Film će biti inspirisan The Sims univerzumom koji je osvojio srca igrača širom sveta decenijama unazad. Za ovo ambiciozno djelo, Margot Robbie ne samo da će glumiti, već će biti i producentkinja, zajedno sa Sophie Kargman, Sarah Schechter i Tomom Ackerleyjem.

Za one koji nisu upućeni, The Sims igrica je dugo slavljena kao jedinstven fenomen u svijetu gejminga, pružajući igračima mogućnost da žive svoje najluđe snove i svakodnevne rutine putem virtuelnih avatara. Od svog nastanka 2000. godine, ova igra simulacije života je osvojila publiku širom svijeta svojom uzbudljivom igrom i beskrajnim mogućnostima. U svojoj srži, The Sims omogućava igračima da preuzmu uloge avatara sa prilagodljivim osobinama ličnosti, vještinama i odnosima. Od običnih zadataka poput kuhanja večere do uzbudljivijih poduhvata kao što su traženje karijere ili osnivanje porodice, igra je zasnovana na ideji da likovi teže ostvarenju svojih ciljeva i aspiracija.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Margot Robbie (@margot.robbie)

Detalji o radnji filma još uvek su tajanstveni, ali se očekuje da će film istražiti širok spektar mogućnosti koje The Sims svijet nudi, od kreiranja virtuelnih porodica i kuća do bizarnih avantura koje mogu da se dese unutar ovog neobičnog univerzuma. Za mnoge obožavaoce, The Sims film predstavlja dugoočekivanu želju koja se konačno ostvaruje. Ova franšiza, koja je stekla kultni status od svog lansiranja 2000. godine, privukla je milione igrača širom svijeta svojom jedinstvenom kombinacijom simulacije života i kreativnosti.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli The Sims (@thesims)

Uz Margot Robbie na čelu projekta, zajedno sa talentovanim timom producenata, The Sims film obećava da će biti jedno od najuzbudljivijih filmskih ostvarenja u godinama koje dolaze. Sa milionima fanova The Sims franšize koji nestrpljivo očekuju ovu adaptaciju, film ima potencijal da postane prava bioskopska senzacija kada se pojavi na velikim ekranima.