Uhvaćen na snimanju

Timothée Chalamet će utjeloviti lik Bob Dylana u novom filmu

Autor: Žene.ba
Timothée Chalamet će utjeloviti lik Bob Dylana u novom filmu
Foto: Instagram

Jedan od najpopularnijih i najtraženijih mladih glumaca u Hollywoodu, 28-godišnji Timothée Chalamet, uhvaćen je na snimanju svog novog filma "A Complete Unknown" u New Yorku, gdje tumači glavnu ulogu - legendarnog mizočara Bob Dylana.

Na setu svog novog filma "A Complete Unknown" u New Yorku, 28-godišnji Timothée Chalamet imao je društvo 54-godišnjeg kolege Edwarda Nortona, koji u filmu tumači lik folk pjevača Petea Seegera. Fotografi su uhvatili trenutke dok su obojica snimali svoje scene pod vodstvom režisera Jamesa Mangolda. Mnogi su primijetili da Timothée, sa svojom razbarušenom frizurom, podsjeća na mladog Boba Dylana.

Na setu je Timothée nosio kombinaciju crnih hlača, majice i jakne, upotpunjenu neizostavnim sunčanim naočalama. U jednom trenutku, viđen je kako sjedi na vintage motociklu koji je izgledao identično kao Dylanov Triumph Speed ​​​​Tiger T100 SR, kojim je vozio kada je doživio nesreću u blizini Woodstocka u New Yorku 1966. godine.

Radnja filma "A Complete Unknown" temelji se na istoimenoj knjizi Elijaha Walda, "Dylan Goes Electric! Newport, Seeger, Dylan, and the Night That Split the Sixties", objavljenoj 2015. godine. Knjiga je fokusirana na mladog Dylana dok prelazi s njujorške folk scene na više električni i pomalo kontroverzan zvuk.

Vijest o snimanju dugometražnog filma objavljena je 2020. godine, kada su režiser James Mangold i glumac Timothée Chalamet potpisali ugovore. Mangold je također koautor scenarija zajedno s Jayem Cocksom. Uz Chalameta i Edwarda Nortona, u filmu će se pojaviti i Elle Fanning, Monica Barbaro i Boyd Holbrook. Benedict Cumberbatch prvotno je bio odabran za ulogu Seegera, ali je na kraju zamijenjen Edwardom Nortonom.

Početak produkcije filma bio je odgođen zbog početka štrajka SAG-AFTRA-e 2023. godine, ali je ekipa krenula s radom na snimanju u martu.