Kultura & zabava

Triler po kojem Reese Witherspoon upravo snima film

Autor: Žene.ba
Triler po kojem Reese Witherspoon upravo snima film

Ovo je prva knjiga talentirane Catherine Steadman, a veliki potencijal odmah je prepoznala uspješna glumica i producentica Reese Witherspoon, koja je usko vezana i uz književni svijet – što svojim popularnim književnim klubom, što sudjelovanjem u produkciji odličnih serija i filmova nastalih po predlošcima bestselera. Ona je lice, mnogi će to znati, uspješnog književnog kluba Hello Sunshine koji vrlo dobro pogađa koje će knjige biti veliki svjetski hitovi, a upravo je ova knjiga bila na popisu njezinih omiljenih naslova.

https://www.instagram.com/p/BjcxvbGHPmS/?utm_source=ig_embed

"Nešto je u vodi" (engl. Something in the Water) jeziva je priča o mladom bračnom paru za koji tropski otoci znače, umjesto željenog raja, suočavanje s nečim stravičnim – a to su možda baš oni sami. Knjiga će na policama osvanuti u februaru, a dotad vam nudimo prvi pogled na naslovnicu te vas upućujemo da se poslije sjetite gdje ste prvi put čuli za knjigu.

"Erin je redateljica nadomak važnom profesionalnom uspjehu; Mark je naočit investicijski bankar pred kojim je svijetla budućnost. Doima se da imaju sve, a tada Mark izgubi posao i u njihovu savršenom životu počnu se pojavljivati pukotine. No oni su odlučili uspjeti. Rezerviraju bračno putovanje iz snova i vjeruju da će se sve srediti samo od sebe – naposljetku, imaju jedno drugo. Na tropskom otoku Bora Bori Mark odvodi Erin na ronjenje. Mark je s njom – ona zna da će je on čuvati. Sve će biti u redu.

Sve dok ne pronađu nešto u vodi. Torbu punu novca. Erin i Mark odlučuju zadržati svoje otkriće u tajnosti – naposljetku, ako niko drugi to ne zna, kome bi naudili? Njihova odluka pokrenut će razoran niz događaja koji će ugroziti sve do čega im je stalo."

Index.hr