Kultura & zabava

U vrtu pronašao ljudsku lubanju, žena mu rekla da se ne brine: "Bez brige, to je moj prvi muž"

Autor: Žene.ba

MUŠKARAC koji je tijekom sadnje krompira pronašao ljudsku lobanju ostao je potpuno šokiran kad je odjurio javiti ženi što je pronašao.

60-godišnja žena iz Rusije ostala je smirena i rekla mu "Ne brini se, to je moj prvi muž", prenosi The Mirror. "Zakopaj ostatke ponovno, zaboravi ovo i nemoj reći policiji", dodala je.

Neimenovana žena je naposljetku priznala da je prije 21 godinu svog prvog muža tijekom svađe mlatnula sjekirom, raskomadala ga i zakopala u vrt. Žena tvrdi da je reagirala u samoobrani kad je 52-godišnji muškarac stigao kući pijan i počeo je tući.

Nakon što ga je ubila, pretvarala se da je otišao na posao i nikad se nije vratio, a zatim je mirno nastavila sa svojim životom i udala se ponovno.

Lubanju i druge kosti nedavno je pronašao njen drugi muž na njihovom imanju u Luzinu, selu u omskoj oblasti na jugozapadu Sibira.

Njezin zahtjev da zaboravi i ne kaže policiji on je ignorirao te je ubrzo prijavio zločin.

Neimenovana žena priznala je da je ubila svog prvog supruga, izjavio je ruski istražni odbor, koji se bavi ozbiljnim zločinima. Rekonstrukcija kriminala koju su napravili detektivi pokazala je kako je žena sjekirom raskomadala muža.

Tijekom kaznene istrage sudac je ženu stavio u kućni pritvor. Sada je suočena s optužbom za namjerno ubojstvo za što je maksimalna kazna deset godina zatvora.

Index.hr