Novi film

Uskoro nam stiže Margot Robbie u tajanstvenoj romantičnoj drami

Autor: Žene.ba
Uskoro nam stiže Margot Robbie u tajanstvenoj romantičnoj drami
Foto: Margot Robbie

Margot Robbie je službeno završila svoju eru povezanu s projektom "Barbie". Iako je nedavno izjavila kako planira uzeti pauzu jer se boji da je postala dosadna publici, čini se da nas uskoro čeka uzbudljiva nova uloga ove talentovane glumice.

Snimanje novog filma "A Big Bold Beautiful Journey" s Margot Robbie i Colinom Farrellom konačno je započelo ranije ove sedmice. Prema izvješću "Varietyja", radi se o tajanstvenoj romantičnoj drami čija radnja prati dvoje stranaca i njihovo nevjerovatno putovanje koje povezuje njihove priče.

Prema tim naznakama, možemo pretpostaviti da nas očekuje projekt sličan Oskarovskom "Everything Everywhere All at Once". Međutim, zasad su detalji oko ovog filma obavijeni velom tajne, uključujući i datum njegovog izlaska. Ostaje nam jedino čekati i vidjeti što će ova intrigantna filmska avantura donijeti.

Iako su detalji o filmu "A Big Bold Beautiful Journey" još uvijek obavijeni tajnom, nagađa se da će biti jedan od najzanimljivijih projekata koji će privući našu pažnju. Ipak, do izlaska filma, vjerojatno ćemo morati pričekati kraj ove ili početak sljedeće godine.

Još uvijek nije poznato puno o ostalim glumcima koji će se pojaviti u filmu, no sigurno je da će Margot Robbie i Colin Farrell biti predvodnici glumačke postave.