Dugoočekivani festival

Uživajte u Coachelli: Gledajte istovremeno četiri nastupa na YouTube-u

Autor: Žene.ba
Uživajte u Coachelli: Gledajte istovremeno četiri nastupa na YouTube-u
Foto: Coachella

Festival Coachella, koji već 25 godina predstavlja vrhunsko mjesto za zabavu, počinje ovog vikenda. Poznati su izvođači poput Lane Del Rey, Doja Cat, Tyler, The Creator i mnogi drugi. Sada, zahvaljujući saradnji s YouTube platformom, možete uživati u njihovim nastupima iz udobnosti svog doma, bez potrebe da putujete do Los Angelesa i Coachella Valley-a.

Iako Coachella i YouTube već imaju hiistoriju saradnje, ove godine su uveli novu mogućnost poznatu kao "multiview feature". Ovo omogućava svima koji žele da istovremeno prate više nastupa da to i učine. Ono što je posebno novo jeste da će ekran biti podeljen na četiri dijela, što znači da će fanovi pojedinih izvođača moći istovremeno pratiti čak četiri live nastupa.

View this post on Instagram

A post shared by Coachella (@coachella)

Iako je YouTube već bio partner mnogih festivala, do sada nije bilo moguće gledati četiri nastupa istovremeno. Ipak, iako ćete moći da pratite više koncerata odjednom, zvuk će biti dostupan samo za jedan od njih. Ipak, po potrebi, moći ćete da odaberete koji želite da slušate.

Ovaj dodatak bit će dostupan tokom oba vikenda Coachella festivala. Pored toga, tokom svih nastupa, fanovi će imati mogućnost da putem YouTube Shopping platforme kupe odjeću i druge proizvode svojih omiljenih izvođača.

YouTube će takođe emitovati specijalne sadržaje koji se odnose na izvođače ovogodišnjeg festivala u pauzama između nastupa. Na kraju, cilj ovog programa je da pruži ljudima širom svijeta jedinstveno iskustvo jednog od najomiljenijih festivala. I čini se da je ova platforma u tome uspešno uspjela.