NETFLIX'N'CHILL

Vikend u dvoje: Romantični filmovi koje možete naći na Netflixu

Autor: Žene.ba
Vikend u dvoje: Romantični filmovi koje možete naći na Netflixu
FOTO: Bonjour.ba

Nema ničeg ljepšeg od vikenda provedenog u društvu romantičnih komedija.

Ako tražite savršen filmski maraton, Netflix nudi bogatstvo filmova koji će vas nasmijati, raznježiti i možda čak inspirirati. Donosimo vam selekciju ultimativnih romantičnih komedija koje su idealne za gledanje tokom čitavog vikenda, navodi Bonjour.ba. Ove filmove odlikuju šarmantne priče, duhoviti dijalozi i naravno, neizbježni romantični zapleti. Pripremite kokice i udobne jastuke jer se sprema nezaboravan vikend!

View this post on Instagram

A post shared by TVNZ+ (@tvnz.official)

Love Is in the Air

Ova romantična komedija prati priču ambiciozne menadžerice u aviokompaniji koja se suočava s neobičnim izazovima kad nova, zagonetna kolegica dolazi na njen posao. Kako romantične tenzije rastu i letovi i odnosi postaju sve kompliciraniji. Film je savršena kombinacija ljubavi i avanture u zraku, uz sjajan humor i prekrasne pejzaže.

Failure to Launch

Komedija koja prati mladog muškarca koji još uvijek živi sa svojim roditeljima, iako je već u tridesetima. Kada njegovi roditelji angažiraju djevojku koja ga treba navesti da se zaljubi i napusti roditeljski dom, situacija postaje sve kompliciranija jer se među njima počnu razvijati iskrene emocije. Kroz niz urnebesnih situacija i romantičnih nesporazuma, film donosi svjež i duhovit pogled na odrastanje i ljubav.

Maid in Manhattan

Ova šarmantna komedija prati sobaricu s Manhattana koju glumi Jennifer Lopez. Glavna akterica se zaljubljuje u poznatog političara te mu se predstavlja kao uspješna poslovna žena. Kako se njihova veza razvija, otkrivaju mnoge nesuglasice koje moraju prevladati da bi se razumjeli i zavoljeli. Film nudi simpatičan prikaz ljubavi između različitih društvenih slojeva, uz mnogo smijeha i topline.

Crazy, Stupid, Love.

Romantična komedija koja prati razvedenog muškarca koji je u potrazi za novim početkom u svijetu izlazaka, uz pomoć svog karizmatičnog mentora. Njihove avanture u potrazi za ljubavlju dovode do niza komičnih situacija i otkrivaju različite aspekte romantičnih odnosa. Film nudi sjajan balans između komedije i emocija, sa izvrsnim izvedbama Ryan Goslinga, Emme Stone, Juliane Moore i Steve Carella.

Ticket to Paradise

Ovaj film prati priču razvedenog para koji se udružuje kako bi spriječili svoju kćer da se uda za nekoga koga smatraju pogrešnim partnerom. Njihovo putovanje u tropski raj postaje niz komičnih nesreća i romantičnih trenutaka, dok se njihova vlastita veza i osjećanja razvijaju. Uz predivne lokacije i puno smijeha, film istražuje odnose i drugu priliku za ljubav.

Bonus je neodoljiva glumačka kemija između Julie Roberts i George Clooneya.

About Time

Ova magična romantična komedija prati mladića koji otkriva da može putovati kroz vrijeme i koristi ovu moć da poboljša svoj život i ljubavnu priču. Kako se suočava s različitim izazovima i prilikama, film istražuje temu ljubavi i obitelji kroz dirljive i često smiješne situacije. Kombinacija romantike i fantazije čini ga jedinstvenim i nezaboravnim.

One Day

Film prati priču o dvoje ljudi koji se upoznaju na dan završetka fakulteta i njihovu vezu koja se razvija tijekom narednih dvadeset godina, prateći ih kroz sve važne trenutke u životu. Kroz priču o ljubavi, prijateljstvu i životnim izazovima, film pruža emotivan i dirljiv pogled na veze koje se mijenjaju s vremenom.