Kultni film

Will Smith i Martin Lawrence se vraćaju kao ''Zločesti momci''

Autor: Žene.ba
Will Smith i Martin Lawrence se vraćaju kao ''Zločesti momci''
Foto: X

Donosimo vam ekskluzivni pregled prvog trailera za nadolazeći nastavak popularnog akcijskog serijala "Bad Boys", koji će nam ponovno donijeti nevjerovatan dvojac Smith i Lawrence na velikim platnima početkom juna.

Stigao je četvrti nastavak popularnog serijala "Zločesti dečki: Sve ili ništa" (Bad Boys: Ride or Die), koji će premijerno biti prikazan u u BH kinima 6. juna.

Ovaj akcijski spektakl donosi nam nevjerovatnu avanturu u stilu koji obožavatelji znaju i vole još od 1995. godine, kada je prvi film Michaela Baya postigao kultni status. Nastavak iz 2003. godine donio je još veći uspjeh na kino blagajnama, dok je treći dio "Zločesti momci: Zauvijek", objavljen 2020., osvojio kako kritiku tako i publiku, zaradivši više nego prethodna dva filma zajedno.

U novom nastavku, Marcus i Mike će se naći u bijegu dok pokušavaju očistiti ime svog čuvenog komandira kapetana Conrada Howarda, koji je neočekivano ubijen i optužen za korupciju. Spremite se za još luđu akciju i urnebesnu buddy komediju!

Belgijski dvojac marokanskog porijekla, Adil El Arbi i Bilall Fallah, i dalje su na čelu režiserske ekipe, nakon što su režirali prethodni uspješni film "Zločesti dečki: Zauvijek".

Legendarnom dvojcu Willu Smithu, poznatom po filmovima kao što su "Ljudi u crnom", "Dan nezavisnosti", "Ja, robot", "Ja sam legenda", "Hancock", "Aladin" i "Kralj Richard", te Martinu Lawrenceu, čije su uloge u filmovima poput "Život", "Crni vitez", "Kuća debele mame 1 i 2", i sitcomu "Partneri" obilježile filmsku industriju, pridružuju se novi likovi, Dorn i Kelly, odnosno Alexander Ludwig, poznat iz filma "Igre gladi" i serije "Vikinzi", te Vanessa Hudgens, poznata po ulogama u "High School Musical" filmovima i serijama, te kao voditeljica na dodjelama MTV i Oscar, te kao sutkinja na američkom plesnom showu "So You Think You Can Dance".

Legendarni Joe Pantoliano ponovno se pojavljuje u ulozi kapetana Howarda, dok će se u filmu pojaviti i Rhea Seehorn iz serije "Bolje nazovi Saula", te DJ Khaled u nepoznatim ulogama!