Lifestyle

10 divnih Massimo Dutti kombinacija za posao iz nove kolekcije

Autor: Žene.ba
10 divnih Massimo Dutti kombinacija za posao iz nove kolekcije

Ponedjeljak svima teško pada, pogotovo ako ujutro ne znate što odjenuti za posao. Inspiraciju smo potražili u Massimo Dutti kolekciji koja nas je kao i svaki put ugodno iznenadila. Najfinije tkanine, čiste linije i krojevi krase neke od najboljih komada. Massimo Dutti zasigurno je jedan od najtraženijih brendova kojeg obožavaju ljubitelji klasičnog stila i bezvremenskog dizajna. Novi modeli koji su stigli na police omiljene trgovine savršeni su za sofisticirane poslovne kombinacije. Izdvojili smo ih 10, a čekaju vas u nastavku.

MASSIMO DUTTI BEZVREMENSKI KOMADI

Februar donosi promjenjivo vrijeme što će odijevanje za posao činiti zahtjevnijim. Slojevi će se još neko vrijeme zadržati u modnim kombinacijama. Ženstvene suknje u kombinaciji s mekim pletivima i sve popularnija ženska odijela ostaju modni favoriti u našem ormaru kao savršen poslovni odabir. Ako razmišljate o osvježenju svoje postojeće palete poslovnih komada, odlično je vrijeme za okretanje nove modne stranice koja će unijeti osvježenje u garderobu.

Massimo Dutti inspirirao nas je komadima u kojima želimo ići na posao. Udoban i ležeran stil, a opet dovoljno formalan i elegantan za svaku priliku u radnoj sredini krasi novu kolekciju. Već nekoliko sezona svjedočimo trendu oversized modela i krojeva koji pristaju svakoj figuri. Brend ostaje vjeran zemljanim tonovima i neutralnim bojama kao i dizajniranju klasičnih komada s modernim pomakom.

10 DIVNIH KOMBINACIJA

Žene.ba