Lifestyle

10 laži koje vam vaš frizer baš nikada neće priznati

Autor: Žene.ba
10 laži koje vam vaš frizer baš nikada neće priznati

U frizere obično imamo veliko povjerenje i često im prepuštamo da sami donesu neke važne odluke o našoj kosi.

No, baš kao svi drugi ljudi, i oni ponekad lažu te vam neke stvari prešućuju, čak i ako su bitne. Evo što vam frizeri nikada neće priznati:

1. Ako trenutno nemaju nijansu u koju su vas prethodni put obojili, zamiješat će je sami, a vi to nećete ni primijetiti.

2. Pričat će vam iza lađa ako ste bahati i nekulturni te će se svim snagama potruditi da se više ne vratite u njihov salon. Posebno će biti oštri na jeziku kada je u pitanju vaša kosa, jer im je to profesionalna deformacija, a priznajte da biste i vi, kada bi vas netko maltretirao na radnom mjestu, napravili isto.

3. Nekad će vam slagati da je termin popunjen, a zapravo će to vrijeme iskoristiti kao pauzu za kafu ili ručak.

4. Isto vrijedi i za jutarnje termine. Ako su večer prije ostali budni do kasno ili popili koju čašicu više, pokušat će osloboditi jutro i naspavati se, što je i bolje za njihove klijente, jer nitko ne želi da ga šiša mamurni frizer.

5. Prijateljima i obitelji sređuju kosu besplatno, no to je dio posla koji najmanje vole.

6. Iskreno, detalji iz vašeg osobnog života ih uopće ne zanimaju, ali će vas rado poslušati te čak i dodatno propitkivati, jer tako ne moraju sami smišljati teme za razgovor.

7. Kada im u salon ušeta netko s bujnim, razuzdanim kovrčama i želi ih pretvoriti u svilenkastu, sjajnu kosu, pokušat će se na bilo koji način izvući iz te gotovo nemoguće situacije te će se nadati da se ta osoba više neće vratiti.

8. Najgore im je šišati djecu, a posebno plačljive djevojčice s dugom kosom koje majke tjeraju da je skrate.

9. Osim salona, sva njihova odjeća, auto i stan u kojem žive uvijek su puni dlaka.

10. Frizeri ne troše pola svoje mjesečne plaće na ženske časopise koje viđate po njihovim stolovima, već većinu njih donesu klijenti da imaju što raditi dok čekaju na svoj red te ih najčešće tamo i ostave.

Index.hr