Lifestyle

10 stvari koje se ne dešavaju u pravim ljubavima

Autor: Žene.ba
10 stvari koje se ne dešavaju u pravim ljubavima

Ako je ljubav iskrena i duboka, neke stvari u vezi jednostavno se ne mogu iznuditi.

Ako se vi i vaš partner zaista volite, neke stvari se jednostavno nikada neće dogoditi u vašoj vezi.

To nije samo zato što pokušavate da svoju vezu učinite srećnom i uspešnom, već i zato što je vaša ljubav iskrena i duboka, piše metropolitan.si.

Evo deset stvari koje se nikada neće dogoditi ako je vaša ljubav ‘prava’:

Nećete se svađati oko malih stvari
U vezi će uvijek biti nesuglasica i razlika u mišljenju, ali ako zaista volite svog partnera, nećete se svađati oko sitnica poput toga koji film da gledate ili gdje da idete na večeru.

Nećete mučiti partnera
Ako volite svog partnera, nećete ga namerno mučiti, činiti ljubomornim ili nepravedno optuživati. Umesto toga, pokušaćete da ga podržite i osnažite.

Nećete imati tajni
U zdravoj vezi nema mesta za tajne. Ako zaista volite svog partnera, nećete morati da se krijete ili lažete.

Nećete se osećati usamljeno
Ako se vi i vaš partner zaista volite, nikada se nećete osećati usamljeno, čak i ako ste sami. Ljubav će vas ispuniti i učiniti srećnim.

Partner vam ne nedostaje cijeli dan
Naravno, normalno je da vam partner ponekad nedostaje, ali ako zaista volite svog partnera, moći ćete da funkcionišete čak i kada niste zajedno. Preterana zavisnost od partnera može dovesti do emocionalne neravnoteže i osećaja gubitka identiteta.

Morate da imate sopstveni život, interesovanja i prijatelje da biste bili zauzeti kada ste razdvojeni. Održavanje ravnoteže između zajedničkih i pojedinačnih aktivnosti ključno je za snažno i održivo partnerstvo.

Nećete se osećati nesigurno
Kada se vi i vaš partner zaista volite, nećete se osećati nesigurno u vezi. Bićete sigurni u svoju ljubav i zajedničku budućnost.

Nećete se osećati kao da morate nešto da dokazujete
U pravoj ljubavi, nećete osećati potrebu da dokažete svoju ljubav ili vrednost u vezi. Vaš partner će znati da ga volite jer ćete dokazivati svoju ljubav iznova i iznova jednostavnim prisustvom i trudom.

Nećete se osećati izostavljeno
Kada je ljubav zaista stvarna, nećete se osećati kao da vas zanemaruje ili vam ne poklanja dovoljno pažnje. Partner će vam uvek pružiti potrebnu pažnju i podršku.

Neće vam biti dosadno
Prava ljubav ne poznaje dosadu. Uvek će biti nešto novo i uzbudljivo da radite zajedno, i ako ništa drugo, samo provođenje vremena sa voljenom osobom biće dovoljno da se osećate srećno.

Nećete se osećati zarobljenim u vezi
Nećete se osećati zarobljenim u vezi. Biće vam udobno i prijatno zajedno, ali ćete i dalje imati svoju individualnost i slobodu da radite stvari koje volite i da vidite ljude koje želite.

(Žene.ba)