Lifestyle

10 urnebesnih ljubavnih svađa: "Igrali smo Monopoly i muž me optužio da..."

Autor: Žene.ba
10 urnebesnih ljubavnih svađa: "Igrali smo Monopoly i muž me optužio da..."

Zajednički život karakteriziraju i svađe oko trivijalnih stvari. To dobro znaju žene okupljene na stranici Mumsnet koje su odlučile podijeliti svoje priče o najsmješnijim ljubavnim svađama. Neke su završile mirenjem, a neke prekidima.

1. Za najgoru svađu u naših 15 zajedničkih godina kriv je ananas. Ja smatram da se na ananasu prvo odreže vrh i dno, zatim se nožem odstrani kora i ananas se nareže na kolute. On se do dana današnjeg kune da se ananas reže ovako: nožem se odstrani vrh, zatim se ananas okrene na stranu i reže na kolute zajedno s kožom. Tako se poslužuje i svatko si sam odstranjuje koru. Čitavu večer nismo pričali zbog ovoga. Danas kupujem narezani ananas u konzervi.

2. Igrali smo Monopoly i muž me optužio da sam ukrala novac iz banke i nekoliko hotela, a ja nisam imala ni jedan jedini hotel na svojim poljima!

3. Skoro smo prekinuli kada sam išla po njega nakon njegove momačke večeri. Sjela sam u njegov auto i htjela sam koristiti GPS tijekom vožnje jer je bio jako pijan, ali on je to doživio kao znak da nemam povjerenja u njega. Sve se pretvorilo u ogromnu svađu koje se on sljedećeg jutra nije ni sjećao.

4. Najtrivijalniju i najveću svađu imali smo zbog mog kalupa za pečenje kolača. To je bio moj najbolji kalup, a on ga je strugao nožem! Proveo je noć u drugoj sobi.

5. Grozno smo se posvađali zbog komadića tosta. Sve je završilo tako što je on uzeo svoj stari teški televizor i na rukama ga nosio natrag svojoj mami .

6. Proveli smo pola sata svađajući se oko toga jesmo li nekada imali zamorca (jesmo). Muž je to prihvatio tek kada sam mu predložila da ode u vrt i iskopa njegove ostatke kako bi mu dokazala da sam u pravu.

7. Pošteno smo se posvađali oko rotiranja kreveta. On je rekao da smo ga okrenuli za 180 stupnjeva, ja sam rekla da smo ga okrenuli za 90 stupnjeva i moramo nastaviti dalje. Uslijedila je ogromna svađa i vikanje. Kada sam mu objasnila da na mjestu gdje je prije stajao vidim tragove i dokazala da sam u pravu, ljutito je izjurio van iz sobe. Sada imamo djecu i preumorni smo da se svađamo oko bilo čega.

8. Imali smo spektakularnu svađu prije Božića zbog badema u listićima koja je kulminirala kad je muž bacio štrucu kruha prema vratima, a onda se odbila od vrata i pogodila me u glavu. Ja sam uzvratila prijetnjom o razvodu braka.

9. Danima nismo pričali zbog piletine. Kada sam rezala pile za večeru, optužio me da sam za sebe zadržala prsa, a njemu dala ostatke. Bila sam toliko ljuta zbog toga.

10. Posvađali smo se zbog bočice začina. On uvijek traži najjeftinije opcije i zato sam mu na papir napisala čiju mljevenu papriku želim jer jedino taj proizvođač ima bočice koje stanu u naš stalak za začine. Naravno da se vratio doma s jeftinom paprikom. Još uvijek se naljutim kad se toga sjetim, a on i dalje misli da je on bio u pravu.

Zadovoljna.hr