Lifestyle

3 cool boutique hotela koja morate posjetiti u Milanu

Autor: Žene.ba
3 cool boutique hotela koja morate posjetiti u Milanu

Uskoro će u Milanu započeti uzbudljiva Sedmica mode što znači da će u talijanski grad pristići i velik broj turista. Ako ste i vi jedan od njih, donosimo vam izbor chic hotela u kojima možete boraviti prilikom posjeta talijanske modne prijestolnice.

Palazzo Parigi

3 cool boutique hotela koja morate posjetiti u Milanu (фото 1)

Čak i najzahtjevniji estete nemaju nikakve zamjerke na ovu palaču s retro drvenim podovima koja je smještena u zgradi bivše banke. Hotel se nalazi u umjetničkom cool kvartu Brera te je nedavno renoviran, ali je zadržao svoj starinski glamur. Za uređenje su zaslužni francuski dizajneri koji su implementirali klasičan stil "je ne sais quoi" stav u interijer - baš onaj na kojima im najviše zavidimo. No, vidljivo je i talijansko gostoprimstvo i toplina. Bitno je za napomenuti i da svaka soba ima balkon s kojeg puca predivan pogled na grad, tako da razmislite o doručku u sobi. Šlag na torti čini i fantastičan spa uređen u marokanskom stilu u kojem se možete opustiti nakon cjelodnevnog razgledavanja grada ili praćenja revija.

The Gray

3 cool boutique hotela koja morate posjetiti u Milanu (фото 2)

Fasada u stilu Art Nouveaua ovog hotela u srcu modnog distrikta skriva 21 moderno uređenu sobu. I da, apsolutno su sve sobe opremljene gadgetima uz pomoć kojih možete postići glamurozan izgled kao što su mini teretana, privatni hamam i ostalo. Lobijem hotela dominira jarko ružičasta ljuljačka, a u hotelu se nalazi i bar na krovu. Također, moguće je uživati i u delicijama elegantnog restorana Le Noir čijim interijerom, baš kako naziv kaže, većinom dominira crna boja.

Hotel Viu Milan

3 cool boutique hotela koja morate posjetiti u Milanu (фото 3)

Uglađen i suvremen hotel uređene je u bojama karamele i kreme, a krasi ga dizajnerski namještaj kuće Molteni&C. Otprilike koliko je stylish ovaj hotel toliko je i njegova klijentela koja se druži u intimnoj atmosferi hotelskog bara ili, pak, okida selfije ispred Insta-worthy zida oslikanog cvijećem. U dva se restorana, u čijem ugodnom ambijentu dominira drvo, mogu se kušati delicije chefa Giancarla Morellija. Ako se tamo zateknete za vrijeme sunčanih dana moći ćete uživati i u prvom milanskom bazenu na krovu otkuda može i baciti pogled na dućane i barovekoji su smješteni u četvrti Porta Volta.

Buro 24/7