Lifestyle

3 stvari na koje je svaka žena alergična

Autor: Žene.ba
3 stvari na koje je svaka žena alergična

Kad god vam nešto digne živce, samo vam ponavlja da se smirite. Vi ste uvijek vedri, nasmijani i optimistični i vjerojatno poludite ako ne dobijete njegovu potporu i suosjećanje u trenutku kad vam je to potrebno. Nemojte misliti da vas on ne razumije, on obožava biti vaš princ na bijelom konju, ali prije toga vas želi umiriti, kako biste u miru mogli razmisliti o najboljem rješenju problema. Ako to ne želite, recite mu da vas pusti određeno vrijeme, da se sami ispušete i smirite, a nakon toga zajedno pronađite izlaz.

Ponaša se kao da mu vaše želje uopće nisu bitne. Situacija je sljedeća - kad god nemate vremena kuhati, naručujete ručak iz nekog restorana i vjerojatno ste mu sto puta rekli kako ne želite kuhanu rižu kao prilog, jer je bljutava i bez okusa. Međutim, pri narudžbi, on će vam oboje kao prilog uzeti rižu. Ovdje nisu problem njegovi osjećaji prema vama, niti sebičnost, on je jednostavno trenutno usredotočen na samo jednu najvažniju stvar, a to je narudžba hrane, a sve ostale detalje trenutno zanemaruje. U slučaju da vam to izrazito smeta, morate mu objasniti kako vi volite sve isplanirati i izvršiti do najsitnijeg detalja, i kako bi vam bilo drago da se i on jednako potrudi. Ili mu jednostavno pišite sve upute, naviknut će se! :)

Sto puta mu trebate ponoviti nešto kako bi to na kraju i napravio. Ako od njega zatražite da učini samo jednu jedinu stvar, kao na primjer da objesi okvire za slike na zid, on to jednostavno neće odmah učiniti. Vjerojatno ćete mu to bezbroj puta morati ponoviti, pitajući se jeste li mu vi uopće važni. Međutim, on se ne ponaša tako jer mu nije stalo do vas, nego mu je sada jednostavno važnije nešto drugo. U takvim slučajevima nemojte mu stalno prigovarati, nego mu objasnite koliko to vama znači i koliko vam je njegova pomoć doista potrebna. Instinktivno će se pokrenuti.

Cosmopolitan.hr